Najvažniji faktor prilikom odabira restorana u kom ćete organizovati venčanje jeste, naravno, hrana! To vam pruža priliku da goste počastite nečim svečanijim od klasičnog svadbenog ručka, kao i da s prijateljima i porodicom uživate na mestu koje volite. I slobodno budite kreativni. Ako ste izašli na prvi sastanak u fenomenalan suši restoran, poslužite gostima te divne rolnice ili namaz od sašimija kao kao predjelo, a zatim ih ponudite nekim specijalitetom tog restorana kao glavnim jelom. Ili ako ste više italijanski tip, tanjiri puni paste kao na pravom italijnskom porodičnom ručku sjajan su način da se vaši gosti oslobode i raspričaju međusobno!
Posebno treba voditi računa o desertu. Ako restoran ima svog poslastičara, verovatno vam neće dozvoliti da doneste tradicionalnu svadbenu tortu iz neke poslastičarnice (ili će vam dobro naplatiti sečenje i služenje iste). Razgovarajte o tome s njima unared i proverite da li vam oni mogu napraviti tortu ili pak poslužiti njihov čuveni tiramisu ili možda domaći sladoled umesto torte.
Hrana →