Mesta za venčanje

Praznik u Rimu dizajnerke nakita Sabine Geti

25.04.2017.

Za svoje ekstravagantno venčanje dizajnerka nakita Sabina Ganem i bogati finansijer Džozef Geti odabrali su jedan od najlepših gradova sveta – večni Rim. Nekoliko lokacija poslužilo je kao pozornica za prelepe, upečatljive slike sa njihove proslave.

Krajem jula 2015. Sabina i Džozef venčali su se u katoličkoj crkvi u kojoj su mladoženjini roditelji 33 godine ranije sklopili brak. Prelep ambijent rimske bazilike ukrasili su mnoštvom cveća u pastelnim bojama, kraj kojeg su do oltara prošetali mladoženja i mlada u svojoj ručno rađenoj Schiaparelli couture venčanici sa dugačkim plaštom na kojem je bio izvezen simbol moći – sunce.

Za ručak posle ceremonije crkvenog venčanja odabrane je jedan od najstarijih klubova u Rimu, Circolo della Caccia, a potom su zvanice produžile u Castello Odescalchi, bajkoviti zamak koji je za potrebe venčanja bio ukrašen u kabaretskom stilu, u skladu s temom after-partija – „Opasne veze“. Luksuzni dekor pratio je temu, pa su u prostoru dominirali štuko tavanice, barokne slike i luksuzne tapiserije, Chiavari stolice, visoki svećnjaci… Sve, naravno, u boji zlata!

Mesta za venčanje