Mesta za venčanje

Praznik u Rimu dizajnerke nakita Sabine Geti

25.04.2017.

Za svoje ekstravagantno venčanje dizajnerka nakita Sabina Ganem i bogati finansijer Džozef Geti odabrali su jedan od najlepših gradova sveta – večni Rim. Nekoliko lokacija poslužilo je kao pozornica za prelepe, upečatljive slike sa njihove proslave.

Krajem jula 2015. Sabina i Džozef venčali su se u katoličkoj crkvi u kojoj su mladoženjini roditelji 33 godine ranije sklopili brak. Prelep ambijent rimske bazilike ukrasili su mnoštvom cveća u pastelnim bojama, kraj kojeg su do oltara prošetali mladoženja i mlada u svojoj ručno rađenoj Schiaparelli couture venčanici sa dugačkim plaštom na kojem je bio izvezen simbol moći – sunce.

Za ručak posle ceremonije crkvenog venčanja odabrane je jedan od najstarijih klubova u Rimu, Circolo della Caccia, a potom su zvanice produžile u Castello Odescalchi, bajkoviti zamak koji je za potrebe venčanja bio ukrašen u kabaretskom stilu, u skladu s temom after-partija – „Opasne veze“. Luksuzni dekor pratio je temu, pa su u prostoru dominirali štuko tavanice, barokne slike i luksuzne tapiserije, Chiavari stolice, visoki svećnjaci… Sve, naravno, u boji zlata!

Povezani članci

Bajkovito mesto za venčanja – Premier Prezident
24.06.2021.Bajkovito mesto za venčanja – Premier Prezident

Bajkovito mesto – Premier Prezident Hotel Garni  lociran u strogom centru Sremskih Karlovaca, odmah pored velelepne Bogoslovije Svetog Arsenija, usklađen sa bajkovitim gradićem, svojim eksterijerom i enterijerom pleni posebnu pažnju posetilaca.Idealno pozicioniran, svega 10 kilometara od Novog Sada, a 70 km od Beograda, pruža Vam mogućnost da barem na kratko pobegnete iz stvarnosti i doživite…

Ovako izgleda gradsko njujorško venčanje sa stilom
09.02.2020.Ovako izgleda gradsko njujorško venčanje sa stilom

Njujorčani Ruti Fridlender (koja inače radi kao konsultant u modnom svetu, prošavši redakcije Elai Harpers bazara) i Stiven Čajken odlučili su da se venčaju u gradu u kom su proveli ceo život. Angažovali su poznatu gradsku planerku venčanja, koja je u organizaciju uključila ikone gradskog života – Hotel Karlajl, Frikov muzej, Manki bari jedan od najlepših…

Mesta za venčanje