Mesta za venčanje

Boho Garden Party

02.06.2015.

Ako želite venčanje na otvorenom, puno starinskih detalja, upliv hipi elemenata i razigrani duh prirode kao centralnu nit na venčanju, onda je Boho Garden Party prava tema za vas.

Ovaj stil svojevrsni je spoj romantike i Alise u zemlji čuda!

Boho mlada ne želi da bude ulickana. Njen slobodni duh zahteva vrcave nagomilane slojeve i slojeve tila, organdina, svile ili lepršavog laganog satena. Čipka na njenoj venčanici šaputaće najnežniju poeziju i biće optočena srebrnim aplikacijama i diskretnim kristalima.

Apsolutni "must" za ovu temu je otvoreni prostor! Da li će to biti vaše privatno dvorište ili pak prostrani šarmantno dekorisani otvoreni prostor sa bazenom u centru, na vama je da odlučite.

Povezani članci

Više od očekivanog- Tulip In
01.07.2015.Više od očekivanog- Tulip In

Renovirano zdanje hotela Tulip In i restorana za venčanja, postalo je za relativno kratko vreme, nezaobilazno mesto svih onih mladenaca koji zahtevaju perfektnu uslugu a po izuzetno pristupačnim cenama. Kod njih važi pravilo- što upečatljivije, to bolje. Svaki par je jedinstven i zaslužuje besprekorno venčanje. Ponuda hotela je takva da mladenci mogu da se opuste i prepuste profesionalnom timu…

Mesta za venčanje