Mesta za venčanje

Bajkovito mesto za venčanja – Premier Prezident

24.06.2021.

Bajkovito mesto – Premier Prezident Hotel Garni  lociran u strogom centru Sremskih Karlovaca, odmah pored velelepne Bogoslovije Svetog Arsenija, usklađen sa bajkovitim gradićem, svojim eksterijerom i enterijerom pleni posebnu pažnju posetilaca.
Idealno pozicioniran, svega 10 kilometara od Novog Sada, a 70 km od Beograda, pruža Vam mogućnost da barem na kratko pobegnete iz stvarnosti i doživite luksuz u kakavom su samo kraljevske porodice uživale.

Poseta Hotelu je posebno iskustvo, koje će gost zasigurno pamtiti. 
Šetnjom kroz Premier Prezident *****, imate osećaj da koračate dvorcem iz perioda baroka, jer nameštaj i svi detalji Vas vraćaju u ekstravagantne epohe tog vremena.
 
Pored 18 raskošnih soba i apartmana, mladencima i gostima je na raspolaganju Wellness And Spa Centar sa zatvorenim bazenom (teretana, sauna, jacuzzi, masaža i frizerski salon) i Lounge Bar Louis XVI.
 
Tik uz hotel nalazi se Saborna crkva Svetog Nikole, glavni i najveći pravoslavni hram u Sremskim Karlovcima, smešten uz nekadašnje sedište Srpske patrijaršije, stari Patrijaršijski dvor, danas vladičanski dvor Sremske eparhije Srpske pravoslavne crkve.
 
Za kreiranje jednog bajkovitog venčanja neophodno je pravo mesto, a balska dvorana Premier Prezident Hotel u Sremskim Karlovcima svojom grandioznošću pružiće vam upravo takvu atmosferu- glamuroznu ali i spektakularnu i bespogovorno romantičnu!
 
Hotel raspolaže dovoljno velikim prostorom, koji se može posebno dekorisati a u Sabornoj crkvi Svetog Nikole obaviti veličanstveno crkveno venčanje.
 
Balska dvorana hotela kapaciteta do 130 mesta, sa tradicijom koja uliva poverenje, uz specijalitete kojima nema premca, spoj je tradicionalnog i baroknog prostora koji uz predivan okoliš pruža koncept bajkovitog organizovanja venčanja na visokom nivou.
 
Pažljivo su usklađeni svi elementi kada je enterijer u pitanju. Prostor je klimatizovan, pokriven wireless – om, sa najsavremenijim audio – vizuelnim uređajima.
 
Uz podršku stručnog osoblja organizujte spektakularno venčanje, pokažite svoj lični stil i poklonite svojim gostima nezaboravni provod, jedinstven doživljaj i nezaboravne uspomene.

Povezani članci

Praznik u Rimu dizajnerke nakita Sabine Geti
25.04.2017.Praznik u Rimu dizajnerke nakita Sabine Geti

Za svoje ekstravagantno venčanje dizajnerka nakita Sabina Ganem i bogati finansijer Džozef Geti odabrali su jedan od najlepših gradova sveta – večni Rim. Nekoliko lokacija poslužilo je kao pozornica za prelepe, upečatljive slike sa njihove proslave.Krajem jula 2015. Sabina i Džozef venčali su se u katoličkoj crkvi u kojoj su mladoženjini roditelji 33 godine ranije sklopili brak. Prelep…

Mesta za venčanje