Mesta za venčanje

Predlažemo vam kul mesta za moderno venčanje- od chic restorana, do plaže na egzotičnom ostrvu...

Country rustic

Country rustic

Rustično seosko venčanje idealno je za one koji žele beg u prirodu, ali i naglasak na intimnoj proslavi i nezaobilazan pečat tradicije.

Venčanja Venčanja
INDUSTRIAL CHIC

Idealno za parove koji žele dekor sa starinskim, tradicionalnim elementima – ali sa modernim osvrtom.

Više od očekivanog- Tulip In

Osmisliti i pripremiti jedno venčanje, za planere hotela Tulip In je pravo uživanje. Započeti priču od jedne ideje, pa je onda nadograđivati, ukrašavati, dopunjavati, taman toliko da se čitav događaj podigne na jedan viši nivo.

Boho Garden Party

Neka vaš slobodnjački duh i zaljubljenost u prirodu dođu do izražaja kroz venčanje u "zelenom" ambijentu.

Stari Mlin u novom, luksuznom ruhu

Stari Mlin u novom, luksuznom ruhu

Izbor lokacije venčanja je definitivno jedna od najkrucijalnijih odluka koje treba da donesete prilikom planiranja venčanja.

Venčanja Koja se Pamte

Tulip Inn Putnik Belgrade je mesto gde se organizuju venčanja za pamćenje.

Venčanja Venčanja
Venčanje na Krovu

Venčanje na krovu najčešće podrazumeva nesvakidašnje iskustvo božanstvenog pogleda na grad što unosi sjajnu novu „dimenziju“ u atmosferu vašeg slavlja. Pri organizovanju ovakvog venčanja potrebno je obratiti pažnju na nekoliko dodatnih detalja.

Venčanja Venčanja
Lokacija: Plaža!

Ahh, venčanje na plaži... koja buduća mlada nije makar na trenutak maštala o njemu? Ako spadate u one srećnice koje ovaj san mogu da pretvore i u stvarnost, onda je ovo tekst za vas! Pa čak i ako niste u mogućnosti da priredite venčanje na plaži, možete barem da uz nas maštate i potražite inspiraciju u ovim predivnim idejama.

Venčanja na otvorenom

Venčanje na otvorenom ima svoje rizike, ali i neodoljive čari. Idealno venčanje na otvorenom ima „rezervnu“ prostoriju u koju se ceremonija može preseliti u slučaju iznenadnog lošeg vremena- imajte ovo na umu. Osim toga, postoji još nekoliko dodatnih stavki o kojima treba da se pobrinete da bi vaše venčanje na otvorenom bilo besprekorno i prijatno iskustvo za goste. Ukoliko očekujete veoma vruć letnji dan, pripremite gostima lepeze, male suncobrančiće, kremu za sunce (u posebno odabranim, lepim keramičkim posudama), naočare za sunce, velike ventičalore. Ukoliko, pak, postoji mogućnost da će na dan vašeg venčanja biti hladnjikavo, pobrinite se da gostima obezbedite male ćebiće kojima će moći da se ogrnu i razmotrite opcije raspoloživih grejnih tela. Ne zaboravite da će vaši gosti doći u elegantnim, osetljivim cipelama, stoga obratite pažnju da pod bude što je moguće više ravan i suv. Kada ste se pobrinuli za ove „tehnikalije“, posvetite se dekoraciji koja na otvorenom uz zaista malo truda može da bude fantastična! Neka vaša dekoracija bude u „dijalogu“ sa prirodom koja je okružuje. Bilo da se opredelite za raznobojne trake koje vise sa drveća, cvetne aranžmane u burićima, balone ili prazne ramove za slike prikačene za grane- odaberite samo jedan pravac i njega se i držite. Posebnu pažnju posvetite osvetljenju. Lampice poput onih novogodišnjih, raširene od drveta do drveta, davaće sjajnu romantičnu atmosferu. Dodatno začinite stvari detaljima kao što su velike mirisne sveće, staklene posude ispunjene lampicama ili svetleća tela ispod stolova sa belim stoljnjacima. Pogledajte našu galeriju i inspirišite se!  

1234