Ketering

Trendovi u hrani na venčanjima 2017.

11.12.2016.

Ukoliko planirate venčanje sigurno ste se do sada susreli sa brojnim pregledima aktuelnih trendova, upoznali se sa raznim bojama i stilovima. A šta je sa novitetima u keteringu? Evo šta mislimo da su najveći...

VEČERNJI JELOVNIK
Na svom venčanju možete igrati dok ne svane, ali morate voditi računa i o tome da gosti u toku večeri dobiju energiju kako bi mogli da zajedno s vama plešu celu noć. Kada mislite da će ogladneti posle standardne zakuske, zvanicama poslužite šniclu sa jajetom, ili recimo piletinu i vafl, picu ili grilovani sir. Imate omiljenu hranu za uveče? Da li postoji hrana koju volite da jedete a nije u svakodnevnoj ponudi? Ovo je prava prilika da budete kreativni, čak iako se radi o tradicionalnoj ranoj večeri.

VOĆNI KOKTEL
Bilo da ste ljubitelji sangrija ili koktela sa svežim voćem, ove godine sve je u znaku novih kreativnih (i ukusnih) šarenih pića. Neki od naših omiljenih su prolećna sangrija sa kajsijom, ledeni mohito za vrele letnje dane i burbon od jabuke za jesen i zimu.

TRADICIONALNI RECEPTI
Nije ni čudo što porodična jela daju onu pravu prijateljsku atmosferu na
venčanju. Svadba je prilika da se pohvalite jedinstvenim receptima, ali i da svojim gostima odate neki dobri stari porodični.

KUHINJA ZA SVETSKE PUTNIKE
Mladenci se sve više opredeljuju za predjela koja opisuju krajeve koje su zajedno posetili. Hrana mora da asocira na njihovu pripadnost, mesta u koja su putovali ili samo strane specijalitete koje oni vole. Gostima ce biti interesantna, recimo, mešavina meksičke i američke večere ili meze koje je spoj specijaliteta Latinske Amerike i Indije. Dobro bi bilo da ponudite veliki broj različitih jela i tako svima date priliku da probaju i nešto na šta nisu navikli. Ipak, zapamtite jedno: ovaj dan je samo za vas, stoga sastavite meni po svojoj želji!

  • Pogledajte Reci Da izbor ketering kuća, klikom na KETERING.

Ketering