Ketering

Zaboravite na tradicionalne jelovnike i potrudite se da kreirate nezaboravni ukusni meni za svoje goste!

Foto & Video Foto & Video
Sir Torta

Ok, ova "torta" svakako ne može da zameni pravu slatku tortu, ali je sjajna ideja za kreativan meze sto ili kao dopuna vinskom stolu.

Foto & Video Foto & Video
Čokoladni Martini

Nakon što ste odabrali slatkiše za dezertni sto i formirali slani meni za goste- vreme je da se pozabavite pićem! Nijedno kul venčanje nije potpuno bez karakterističnog, "oficijalnog" koktela koji će se služiti celog dana.

Otmeni Svadbeni Koktel

Svako venčanje treba da ima svoj autentični koktel koji će biti "glavno" piće na proslavi. U ovoj rubrici predstavićemo Vam nekoliko originalnih recepata, a prva na listi je "Hibiskus limunada". Neka vas ime ne zavara, ovo je jedan opako dobar koktel!

Foto & Video Foto & Video
Savršen spoj

Znamo da ćete najviše vremena posvetiti odabiru hrane i dezerta, a mi vam pomažemo da saznate kako uz odabir odgovarajućeg vina možete svaki zalogaj poslužene hrane učiniti nezaboravnim užitkom

Foto & Video Foto & Video
Ukusni prvi zalogaji

Sva je prilika da će vaši gosti stići na vaše venčanje-gladni. Kada ovome dodate i činjenicu da će sama ceremonija venčanja trajati minimum sat vremena, u trenutku kada bude vreme za posluženje hrane, vaši gosti će postati nestrpljivi da pregrizu nešto. Zato vam predlažemo da posebnu pažnju posvetite predjelima. Kanapei i zalogajčići sastavljeni od neobično spojenih ukusa ove godine su veliki trend kada je reč o keteringu za venčanje. Vizuelni utisak predjela je takođe veoma važan i učiniće zakusku daleko zabavnijom! Razmotrite opcije minijaturnih burgerčića, kremastih namaza u kašičicama, slane kornetiće i ražnjiće od grilovanog sezonskog povrća i sira. Ma za koju opciju da se opredelite, pokušajte da ostanete dosledni vizuelnom konceptu dekoracije i kompletne teme venčanja.

123