Ketering

Zaboravite na tradicionalne jelovnike i potrudite se da kreirate nezaboravni ukusni meni za svoje goste!

Venčanja Venčanja
Savršena Sangria

Znamo da želite da vaše venčanje bude posebno i ispunjeno osvežavajuće originalnim detaljima. Zato vam predlažemo ovaj savršeni recept za sangriu, piće koje će vaši gosti pamtiti još dugo posle proslave!

Venčanja Venčanja
Stilizovani Jelovnik

Savršeno venčanje za pamćenje podrazumeva da će svaki i najsitniji detalj biti smisleno i tematski isplaniran i da ništa neće biti prepušteno slučaju. Jedan od tih detalja je i jelovnik koji možete štampati, ispisati rukom na papiru ili velikoj crnoj tabli, upakovati na specijalan način, prilagoditi estetici celokupnog venčanja...

Venčanja Venčanja
Sir Torta

Ok, ova "torta" svakako ne može da zameni pravu slatku tortu, ali je sjajna ideja za kreativan meze sto ili kao dopuna vinskom stolu.

Venčanja Venčanja
Čokoladni Martini

Nakon što ste odabrali slatkiše za dezertni sto i formirali slani meni za goste- vreme je da se pozabavite pićem! Nijedno kul venčanje nije potpuno bez karakterističnog, "oficijalnog" koktela koji će se služiti celog dana.

Otmeni Svadbeni Koktel

Svako venčanje treba da ima svoj autentični koktel koji će biti "glavno" piće na proslavi. U ovoj rubrici predstavićemo Vam nekoliko originalnih recepata, a prva na listi je "Hibiskus limunada". Neka vas ime ne zavara, ovo je jedan opako dobar koktel!

Venčanja Venčanja
Savršen spoj

Znamo da ćete najviše vremena posvetiti odabiru hrane i dezerta, a mi vam pomažemo da saznate kako uz odabir odgovarajućeg vina možete svaki zalogaj poslužene hrane učiniti nezaboravnim užitkom

123