Ketering

Zaboravite na tradicionalne jelovnike i potrudite se da kreirate nezaboravni ukusni meni za svoje goste!

Ledene sangrije

Vaši gosti sigurno će želeti da popiju nešto osvežavajuće, a navikli smo da svuda viđamo neizbežne margarite i kosmopolitene.

Tematski švedski stolovi

Umorni ste od tradicionalne hrane na venčanjima? Otkrivamo vam nekoliko ukusnih alternativa za moderna slavlja

Sir i vino

Sir i vino

Posle ceremonije venčanja, u kasno poslepodne serviranje sireva i vina može biti otmena alternativa klasičnoj večeri.

Venčanje u trendu: BBQ

Venčanje u trendu: BBQ

Ako želite da oraganizujete manje formalno venčanje, na otvorenom, a da bude trendi i opušteno, možda je vreme da razmislite o opciji – BBQ!

Savršeni koktel

Savršeni koktel

Za aperitiv sve je dozvoljeno, pa zašto onda ne biste bili maštoviti i na ovom polju? Predlažemo vam nekoliko koktela koje možete da uklopite sa temom svog venčanja.

Foto & Video Foto & Video
Kako Odabrati Pravo Vino

Vino je neizostavni deo posluženja na svakom venčanju. Međutim, izbor vina za venčanje je veoma važan i izazovan zadatak. Kada pripremate ovako značajno slavlje, mali detalji zaista puno doprinose celokupnom utisku, a izbor vina je svakako značajan „detalj“ u celoj priči.

Foto & Video Foto & Video
Špricer sa Narom i Ruzmarinom

Evo jednog sjajnog elegantnog koktela koji se savršeno uklapa u svadbeno, ali i praznično slavlje!

Foto & Video Foto & Video
Ponoćne Grickalice

Ako ste priredili super zabavno venčanje, vaši gosti će verovatno dugo posle ručka ostati na slavlju i igrati na podijumu. Zato ih iznenadite zanimljivim grickalicama oko ponoći!

Foto & Video Foto & Video
Savršena Sangria

Znamo da želite da vaše venčanje bude posebno i ispunjeno osvežavajuće originalnim detaljima. Zato vam predlažemo ovaj savršeni recept za sangriu, piće koje će vaši gosti pamtiti još dugo posle proslave!

Foto & Video Foto & Video
Stilizovani Jelovnik

Savršeno venčanje za pamćenje podrazumeva da će svaki i najsitniji detalj biti smisleno i tematski isplaniran i da ništa neće biti prepušteno slučaju. Jedan od tih detalja je i jelovnik koji možete štampati, ispisati rukom na papiru ili velikoj crnoj tabli, upakovati na specijalan način, prilagoditi estetici celokupnog venčanja...

123