Inspiracija

Ovako izgleda gradsko njujorško venčanje sa stilom

09.02.2020.

Njujorčani Ruti Fridlender (koja inače radi kao konsultant u modnom svetu, prošavši redakcije ElaHarpers bazara) i Stiven Čajken odlučili su da se venčaju u gradu u kom su proveli ceo život. 

Angažovali su poznatu gradsku planerku venčanja, koja je u organizaciju uključila ikone gradskog života – Hotel Karlajl, Frikov muzej, Manki bari jedan od najlepših i najuspešnijih restorana u Njujorku – Mister Čao. Naravno, čitav događaj pratili su svojim objektivima poznati umetnički fotograf i filmska ekipa. 

Mlada je odabrala venčanicu Brendona Maksvela koju je posebno za nju napravio model koji podseća na čuvenu „vejverli“ venčanicu Vere Vang, zajedno s posebno naručenim cipelama Manola Blanika i frizurom i šminkom u stilu Barbarele; mladoženja se odlučio za Toma Forda. 

Venčali su se u sinagogi po jevrejskim običajima, potrudivši se da gostima objasne svaki običaj koji su odlučili da uvrste u svoje venčanje, kao što je pokazivanje fotografija s venčanja njihovih baka i deka. Na putu ka Frikovom muzeju, gde se bio organizovan svečani ručak, mladenci su se u limuzini počastili svojim omiljenim kineskim jelima za poneti.

Stolovi za goste u Frikovom muzeju bili su postavljeni oko fenomenalne fontane i dekorisani tako da liče na scenu iz filma Amadeus: pastelne boje plus rokoko drama. Na svako postavljeno mesto stavili su i malo belo žensko poprsje, figuricu koja će gostima ostati kao uspomenu na muzejsko venčanje. 

Otkačenu muzejsku atmosferu upotpunili su poznata didžejka i električna violinistkinja, obe obučene u rokoko kostime iz Amadeusa. Mlada, koja očito naginje ka pozorišnoj atmosferi, na prijemu se pojavila u mini haljini Karoline Herere, s belom perikom u stilu Marije Antoanete. Umesto klasičnog aferpartija, mladenci su poveli nekoliko najbližih prijatelja u svoj apartman u Hotelu Karlajl.

Top 5 AUTENTIČNIH mesta za venčanje pogledajte klikom na LINK

Povezani članci

Praznik u Rimu dizajnerke nakita Sabine Geti
25.04.2017.Praznik u Rimu dizajnerke nakita Sabine Geti

Za svoje ekstravagantno venčanje dizajnerka nakita Sabina Ganem i bogati finansijer Džozef Geti odabrali su jedan od najlepših gradova sveta – večni Rim. Nekoliko lokacija poslužilo je kao pozornica za prelepe, upečatljive slike sa njihove proslave.Krajem jula 2015. Sabina i Džozef venčali su se u katoličkoj crkvi u kojoj su mladoženjini roditelji 33 godine ranije sklopili brak. Prelep…

Inspiracija