Inspiracija

Elegantna Teget

Teget kao noseća boja na venčanju nesumnjivo vam garantuje izvesnu dozu otmenosti i elegancije.

Amor, Amor!

Ovo intimno kalifornijsko venčanje fenomenalno je dekorisano uz miks pastelnih i jarkih boja, a zatim originalno začinjeno meksičkim detaljima!

Nežno i Ušuškano

Potpuno smo očarani stilom i delikatnim detaljima ove dekoracije! Kolorit, teksture, osvetljenje- sve je osmišljeno i složeno kao iz snova!

Ananas Venčanje

Ovaj par priredio je fenomenalno dekorisano venčanje inspirisano tropskim motivima, jarkim bojama i- ananasom!

Strastvena Crvena

Jesen je savršeno vreme za jarko crveni bidermajer! Mada će se uklopiti u svaku sezonu, sada je najbolje vreme za svadbene bukete u ovoj eksplozivnoj boji!

Veoma Autentično Venčanje

Predstavljamo vam nesvakidašnje tematsko venčanje koje se odigralo nedavno u Texasu! Kao veliki fanovi Batmana, mladenci su se odlučili da celokupno svoje venčanje pretvore u minijaturni Gotham City!

Volimo Šljokice!

Sa njima postižete instant glamur efekat, otmene su, pomalo su retro, simbol za svečanost, a da i ne govorimo o tome koliko dobro izgledaju na fotografijama!

Sve Boje Šumskog Voća

Od karmin crvene do plišane bordo, ove nijanse su odličan izbor za ušuškano jesenje ili zimsko venčanje!

Moćna Crna!

Moćna Crna!

U susret noći veštica, razmatramo opcije upotrebe crne boje na venčanju... Rezultat je glamurozan, otmen, autentičan, zavodljiv...

Nežna Lavanda

Nežna Lavanda

Obožavamo lavandu! Ako uzmete ovu biljku kao polazište za temu vašeg venčanja, osvrnite se na francusku seosku idilu, pastelne nijanse ljubičaste i naravno, iskoristite do maksimuma njen božanstveni umirujući miris!

12345678910