Inspiracija

Jedno venčanje – jedna tema

Odredili ste datum venčanja. Prelistavate magazine o venčanjima diveći se venčanicama. Ostaje jedna stvar koju treba da definišete pre nego što se bacite u kupovinu – tema venčanja!

Venčanja Venčanja
Venčanica: 300 godina mode za mlade

Knjiga The Wedding Dress: 300 Years of Bridal Fashions može da vam posluži kao inspiracija u potrazi za idealnom venčanicom, ali je svakako i izdanje koje ćete prelisitavati dugo nakon venčanja.

Sunčano Žuta

Proleće i nije tako daleko, a sa njim stižu i sjajne nove ideje za dekoraciju uz jarke i vedre boje. Ima li vedrije i razigranije prolećne nijanse od sunčano žute?

Pravo Romantično Venčanje

Pravo Romantično Venčanje

Proteklog leta u Beogradu se dogodilo jedno božanstveno stilizovano intimno venčanje. Mladenci Ivana i Nenad gotovo sve su osmislili i realizovali sami, a Ivana nam je ispričala i dirljivu priču o tome kako je sve bilo...

Plavo, Sivo i Rustično

Ovi mladenci venčali su se u patikama, okruženi drvenim rustičnim detaljima, tirkizno-plavim i svetlosivim detaljima!

Disko Kugla!

Evo jednog detalja koji može zaista mnogo da učini za dekoraciju vašeg venčanja!

Volimo Zelenu!

Volimo Zelenu!

Ako, kao mi, ne možete da se odlučite za samo jednu nijansu zelene- pokušajte da pomešate njih nekoliko!

Bela + Zlatna

Bela + Zlatna

Evo jedne klasične elegantne kombinacije za dekor zimskog venčanja! Kroz naš moodboard inspirišemo vas da belu i zlatnu iskombinujete na moderan i svež način!

10 Znakova da je on Pravi

10 Znakova da je on Pravi

Ako ste na korak od venčanja, onda ste već uverene da ste pronašle princa, ali još jednom potvrdite da su svi znakovi tu

PARTY TIME!

PARTY TIME!

Vreme je za slavlje! Možda ćete večeras samo dočekati novu godinu, a možda ćete uz to i reći DA, okruženi šljokicama i prskalicama! Imamo tri reči za vas: zlatno, srebrno, bronzano!

1234567891011