Inspiracija

Bela + Zlatna

Bela + Zlatna

Evo jedne klasične elegantne kombinacije za dekor zimskog venčanja! Kroz naš moodboard inspirišemo vas da belu i zlatnu iskombinujete na moderan i svež način!

Elegancija na Baliju

Elegancija na Baliju

Evo jednog prelepog sofisticiranog venčanja koje se dogodilo na Baliju! Ključno obeležje dekoracije bio je harmonični spoj pastelnih elemenata i prirodnog okruženja.

10 Znakova da je on Pravi

10 Znakova da je on Pravi

Ako ste na korak od venčanja, onda ste već uverene da ste pronašle princa, ali još jednom potvrdite da su svi znakovi tu

PARTY TIME!

PARTY TIME!

Vreme je za slavlje! Možda ćete večeras samo dočekati novu godinu, a možda ćete uz to i reći DA, okruženi šljokicama i prskalicama! Imamo tri reči za vas: zlatno, srebrno, bronzano!

Snežno Belo

Podstaknuti prvim snegom u Beogradu, potražili smo inspiraciju za potpuno belo zimsko venčanje, jer- belo venčanje jednostavno nikada ne izlazi iz mode!

Romantična Toskana

Venčanje u inostranstvu je fenomenalna ideja za mladence koji žele da prirede nešto nezaboravno i drugačije za intimni krug ljudi. Ovaj par je odlučio da svoje venčanje preseli u Toskanu u Italiji i temu prilagodi tradicionalnim lokalnim elementima.

Novogodišnje Venčanje

Novogodišnje Venčanje

Možda ste poželeli da se venčate u duhu novogodišnjih praznika, a možda jednostavno želite da priredite gala praznično slavlje- u svakom slučaju, ovde smo da vas inspirišemo da to uradite sa stilom!

Foto & Video Foto & Video
Lepota Eklektike

Ovaj par se odlučio za totalni miks stilova i postigao sjajan efekat- njihovo venčanje izgledalo je otmeno i elegantno, ali istovremeno i opušteno, moderno i razigrano!

Zimski Kolorit

Zimski Kolorit

Evo jedne sjajne kombinacije boja za zimsko venčanje! Umirujuća svetlosiva i razigrana žuto-zelena zajedno čine veoma harmonični sklop koji se fenomenalno uklapa u zimske boje prirode.

Fluo Venčanje

Fluo Venčanje

Vreme je da malo razbijemo sivilo ovih jesenjih dana sa eksplozijom fluo boja!

12345678910