Inspiracija

Magija indijsko-srpskog venčanja

Pažnju nam je privuklo jedno sasvim nesvakidašnje, a opet potpuno tradicionalno venčanje, u kojem su se motivi dve nacije i tradicije ispleli na jedinstven način.

Fotografija savršene prosidbe u Pragu

Fotografija savršene prosidbe u Pragu

Kada neko ko vodi blog o putovanjima planira da zaprosi svoju drugu polovinu, pogotovo ako je ta druga polovina muškog pola, a uz to i to potomak Aleksandra Dime, onda je sasvim sigurno da će prosidba biti ni manje ni više nego spektakularna.

Neobične pozivnice

Kako da gostima najbolje najavite svoje venčanje? Originalnim pozivnicama koje će ih iznenaditi cim otvore kovertu!

Foto & Video Foto & Video
Svežina u nijansama roze

Cveće je na svakom venčanju zaduženo za romantičnu atmosferu koja će se dugo pamtiti, stoga roze (u svim svojim nijansama) nikada ne izlazi iz trenda. Ako poželite da za svoj veliki dan pronađete idealni bidermajer ili aranžmane za dekoraciju prostora, pogledajte inspirativne predloge koje smo vam pripremili.SPONTANOJoš jedan od trendova, posebno za letnja i prolećna venčanja, jeste buket koji deluje kao da je ubran spontano i neplanirano jer je sastavljen od cvetova različite vrste i boje. Glavni adut ovog buketa je rascvetala roze ruža.SVEŽE SA LIVADEJoš jedan trend ove godine je izgled sveže ubranog divljeg cveća. Njegove sveže raznobojne latice, različite forme i veličine vašem venčanju podariće autentičnost i zanimljiv karakter.PASTELNA ELEGANCIJAPastelne nijanse, sve od tamne i svetle ljubičaste preko roze do bele (uz jedan cvet u nezaobilaznoj marsala nijansi), ovaj buket cine savršenim za svedeno i otmeno klasično venčanje.Nekada je simbol plodnosti na venčanju bilo bilje, potom lišce, a onda je cveće preuzelo taj primat. S vekovima se ova simbolika gotovo izgubila, ali sveže livadsko (ili nalik na livadsko) cveće i dalje je aktuelno, posebno za rustično ili seosko venčanje. Asocira na svežinu i obilje koji dolaze pravo iz prirode!NEZAOBILAZNI OKRUGLI BIDERMAJERIFloristi predviđajuu da ce okrugli, čisti bidermajeri biti sve popularniji. Ovaj od različitog cveća u nijansama roze i kajsije, uz dodatak bele, izgleda neverovatno sveže.NEŽNO I PUDERASTOSuptilne i nežne svetle nijanse klasičnih boja – bele i roze, kajsije i ljubičaste – sjedinile su se u ovoj puderastoj fantaziji kojom dominiraju elegantne ruže.

4 neutralne palete boja

Ove sezone vraćamo se smirenijim tonovima i klasičnom izboru. neutralne nijanse na venčanju se mogu koristiti bez ograničenja jer se jednostavno kombinuju. Ako im pridodate omiljenu boju, lako ćete osmisliti svoj dan iz snova.SA PRLJAVOM PLAVOMNeverovatno prilagodljiva paleta boja, posebno u dekoraciji enterijera. Može se primeniti na venčanju sa bilo kojom temom. Kombinacija ovih tonova daje prirodnu sofi sticiranost– smirujući i opušten,…

Foto & Video Foto & Video
ŠARMIRAJTE GOSTE POKLONIMA

Odabrali smo za vas  interesantne sitnica kojima ćete na pravi način zvanicama na svom venčanju pokazati koliko vam je značilo njihovo prisustvo.Pokloni gostima na venčanju jedna su od onih sitnica cija se važnost katkad zamenari. Ipak, oni su bitni jer njima treba važnim ljudima u svom životu da pokažete koliko vam je značilo njihovo prisustvo najvažnijeg dana u vašem životu. Zato smatramo da ovi pokloni treba da budu šarmantni, mada ne nužno i skupi. Neke od njih možete napraviti i sami ako smatrate da imate dovoljno kreativnosti. Na internetu ćete takoe pronaci razne ideje, ali i mnoge interesantne poklone, koje ako kupujete naveliko, možete pronaci za pristojnu sumu.Za vas smo odabrali nekoliko najinteresantnijih ideja za 2016.

Foto & Video Foto & Video
Moć pozivnice

U mnogim stvarima danas se oslanjamo na digitalni svet, ali pozivnice koje sami osmislite ili, što da ne, čak i ispišete svojom rukom, daju nenadmašan osećaj poštovanja i bliskosti sa zvanicama. Stoga dobro proučite na koje sve kreativne načine one mogu biti dizajnirane i gostima četiri do osam nedelja pre venčanja pošaljite one koje vam se najviše dopadnu.Za dašak ekskluzivnosti pronađite nekoga u gradu ko vam pozivnice može ispisati specijalno treniranim rukopisom i odaberite stil – dosledni vintage iz vremena vaše bake, ili pak neki od novih, svežih stilova.Divan način da upotpunite doživljaj primaocu je da pozivnice upakujete u koverat u tonu, uvežete čipkom, a možda i dodate neki detalj poput perca ili lista, u zavisnosti od dizajna same pozivnice.Vaša pozivnica ne mora nužno da bude pravougaonog oblika. Zanimljive su i okrugle, ali i pozivnice iz nekoliko slojeva.

Medved umesto matičara

Medved umesto matičara

Šta mislite o tome da vam medved bude matičar na venčanju? Denis i Nelja iz Moskve, unajmili su medveda Stepana da bude matičar na njihovom venčanju.“Oboje smo znali da je Stepan veoma fin i miran medved, ali zbog njegove veličine bili smo malo uplašeni. Ipak, presrećni smo što smo ostvarili naš san i doveli ga na venčanje”  rekla je Nelja.

BELGRADE WEDDING SHOW 3. I 4. DECEMBRA U BEOGRADU!

BELGRADE WEDDING SHOW 3. I 4. DECEMBRA U BEOGRADU!

SVE ZA MODERNO VENČANJE NA JEDNOM MESTU

Old-school fotografije

Mislite da su analogni aparati i razvijanje fotografija sa negativa sada već stvar prošlosti? Oni se, međutim, ove sezone vraćaju na scenu i potpuno osvajaju mlade i mladoženje širom sveta. Ne samo što ćete uz njih biti u trendu već, što je još važnije, fotografije će vam izgledati mekše i na njima će biti manje vidljivi eventualni nedostaci. Ako je industrial chic vaša tema, onda se potrudite da je…

12345678910