Inspiracija

Novogodišnje Venčanje

Novogodišnje Venčanje

Možda ste poželeli da se venčate u duhu novogodišnjih praznika, a možda jednostavno želite da priredite gala praznično slavlje- u svakom slučaju, ovde smo da vas inspirišemo da to uradite sa stilom!

Venčanja Venčanja
Lepota Eklektike

Ovaj par se odlučio za totalni miks stilova i postigao sjajan efekat- njihovo venčanje izgledalo je otmeno i elegantno, ali istovremeno i opušteno, moderno i razigrano!

Zimski Kolorit

Zimski Kolorit

Evo jedne sjajne kombinacije boja za zimsko venčanje! Umirujuća svetlosiva i razigrana žuto-zelena zajedno čine veoma harmonični sklop koji se fenomenalno uklapa u zimske boje prirode.

Fluo Venčanje

Fluo Venčanje

Vreme je da malo razbijemo sivilo ovih jesenjih dana sa eksplozijom fluo boja!

Elegantna Teget

Teget kao noseća boja na venčanju nesumnjivo vam garantuje izvesnu dozu otmenosti i elegancije.

Amor, Amor!

Ovo intimno kalifornijsko venčanje fenomenalno je dekorisano uz miks pastelnih i jarkih boja, a zatim originalno začinjeno meksičkim detaljima!

Nežno i Ušuškano

Potpuno smo očarani stilom i delikatnim detaljima ove dekoracije! Kolorit, teksture, osvetljenje- sve je osmišljeno i složeno kao iz snova!

Ananas Venčanje

Ovaj par priredio je fenomenalno dekorisano venčanje inspirisano tropskim motivima, jarkim bojama i- ananasom!

Strastvena Crvena

Jesen je savršeno vreme za jarko crveni bidermajer! Mada će se uklopiti u svaku sezonu, sada je najbolje vreme za svadbene bukete u ovoj eksplozivnoj boji!

Veoma Autentično Venčanje

Predstavljamo vam nesvakidašnje tematsko venčanje koje se odigralo nedavno u Texasu! Kao veliki fanovi Batmana, mladenci su se odlučili da celokupno svoje venčanje pretvore u minijaturni Gotham City!

1234567891011