Desertni sto poslednjih godina postaje sve važniji vizuelni element na venčanju. Inspirišite se našim predlozima, kako bi vaši svadbeni deserti bili najukusnija mala umetnička dela!
Izaberite pravu prolećnu poslasticu napravljenu od sezonskih bobica i plodova. Umesto tradicionalnih kremastih nadeva, razmislite o svežem filu od jagoda ili se odlučite za lagane tortes limunom punjene kupinama.
Činjenica je da većina ljudi na venčanju imaju samo jednu misao na umu piti, piti i još piti!
Ako želite posebnu tortu koja do sada još nije viđena, poručite tortu sa ljubavnim pismom! Biće autentična, ispisana vašim ljubavnim porukama u izabranom fontu.
Kada je reč o svadbenim tortama, ultimativni trend za godinu pred nama su ukrasi od pravog, svežeg cveća na jednostavnim belim višespratnim tortama!
Ovo je zaista gozba za oči! Dezertni sto inspirisan stilom Marije Antoanete jednostavno nikada ne izlazi iz mode jer je apsolutno neodoljiv!
U čuvenoj beogradskoj poslastičarnici Koki već četiri decenije se porodični poslastičarski zanat prenosi sa generacije na generaciju. Njihovi izvanredni, autentični ukusi postignuti su zahvaljujući kvalitetnim prirodnim sastojcima kao što su badem, lešnik, orah, med, marcipan i belgijska čokolada.
Ništa kao dobra stara čokolada! Znamo da je većini vas ovo najomiljeniji slatkiš, pa ako će već ukusom svadbene torte dominirati čokolada, zašto onda ne bi tako i izgledala?
Ovo je zaista nešto posebno! Metalik torte su bile veliki hit u svetu venčanja 2014, ali sve ukazuje na to da će biti jednako popularne i u godini koja nam dolazi!
Mladenci širom sveta su poludeli za "golišavim" tortama ove godine! Zaboravite na "lenjirski" oblikovanu tortu od marcipana i odaberite ovaj organic stil koji će celom dezertnom stolu pružiti osvežavajući šarm!
Ima li šta slađe od šarene mekane minijaturne tortice koju možete da smažete u tri zalogaja?