Desertni Sto

Desertni sto poslednjih godina postaje sve važniji vizuelni element na venčanju. Inspirišite se našim predlozima, kako bi vaši svadbeni deserti bili najukusnija mala umetnička dela!

Torte ispisane romantičnim ljubavnim pismima

Torte ispisane romantičnim ljubavnim pismima

Ako želite posebnu tortu koja do sada još nije viđena, poručite tortu sa ljubavnim pismom! Biće autentična, ispisana vašim ljubavnim porukama u izabranom fontu.

Foto & Video Foto & Video
Svadbena torta sa Svežim Cvećem

Kada je reč o svadbenim tortama, ultimativni trend za godinu pred nama su ukrasi od pravog, svežeg cveća na jednostavnim belim višespratnim tortama!

Marija Antoaneta

Ovo je zaista gozba za oči! Dezertni sto inspirisan stilom Marije Antoanete jednostavno nikada ne izlazi iz mode jer je apsolutno neodoljiv!

Najukusniji Stilovi

U čuvenoj beogradskoj poslastičarnici Koki već četiri decenije se porodični poslastičarski zanat prenosi sa generacije na generaciju. Njihovi izvanredni, autentični ukusi postignuti su zahvaljujući kvalitetnim prirodnim sastojcima kao što su badem, lešnik, orah, med, marcipan i belgijska čokolada.

Foto & Video Foto & Video
Čokoladna svadbena Torta

Ništa kao dobra stara čokolada! Znamo da je većini vas ovo najomiljeniji slatkiš, pa ako će već ukusom svadbene torte dominirati čokolada, zašto onda ne bi tako i izgledala?

Foto & Video Foto & Video
Metalik Torta

Ovo je zaista nešto posebno! Metalik torte su bile veliki hit u svetu venčanja 2014, ali sve ukazuje na to da će biti jednako popularne i u godini koja nam dolazi!

Trend: Gola Torta!

Trend: Gola Torta!

Mladenci širom sveta su poludeli za "golišavim" tortama ove godine! Zaboravite na "lenjirski" oblikovanu tortu od marcipana i odaberite ovaj organic stil koji će celom dezertnom stolu pružiti osvežavajući šarm!

Cupcake Čarolija

Ima li šta slađe od šarene mekane minijaturne tortice koju možete da smažete u tri zalogaja?

Tematski Dezerti

Dezertni sto je sastavni deo dekoracije venčanja- imajte ovo na umu kada budete birali kolače!

Foto & Video Foto & Video
Slatka mala izvrnuta torta

Svadbena torta je definitivno jedan od ključnih elemenata koji stavljaju pečat nna celokupno venčanje! Stoga posvetite posebnu pažnju odabiru svoje svadbene torte. Najpre odlučite da li želite nešto mega-grandiozno, raskošno, petospratno, ili biste možda radije skromniju tortu ispraćenu gomilom preslatkih kolačića koji je okružuju na dezertnom stolu. Ako ste se odlučili za specifični kolorit dekoracije, neka i torta bude u skladnom tonu. Nikako nemojte dati prednost izgledu u odnosu na ukus! Potrudite se da izvučete maksimum po pitanju oba ova aspekta. Otvorite našu galeriju preslatkih svadbenih torti i inspirišite se...mmmljac!Kome da se obratite za fenomenalne torte i deserte za vaše venčanje, pogledajte u Reci Da predlozima, klikom na TORTE I DESERTI.

123