Desertni Sto

Desertni sto poslednjih godina postaje sve važniji vizuelni element na venčanju. Inspirišite se našim predlozima, kako bi vaši svadbeni deserti bili najukusnija mala umetnička dela!

Venčanja Venčanja
Nectar & stone najuspešnija instagram poslastičarnica

Prema priznanju osnivačice jedne od najuspešnijih instagram poslastičarnica Nectar and Stone, sve se vrti oko kreativnosti, dizajna deserta, fotografije, kao i umetnosti uopšte.

Venčanja Venčanja
Isprobajte najslađi bridal trend

Desertni sto na venčanju je novi trend za koji se odlucuje sve više mladenaca...

Stilizujte svoj desertni sto

Brižljivo ukrašen sto sa desertima element je dekora kojem se gosti najviše dive i o kojem definitivno najviše pričaju...

Svedeni deserti za venčanje

Svedeni deserti za venčanje

Torta ili desertni sto treba da se dizajnom uklope u temu venčanja i dekor. Pri ovom kombinovanju pridržavajte se osnovnog pravila - crno i belo uz još samo jednu boju, a isto tako, ako u vašem dekoru dominira jedan ton, potrudite se da nemate previše nijansi koje odskaču od njega.Još jedan savet: teksture neka se nadopunjuju sa bojama, te tako, ukoliko na torti imate više boja, neka tekstura bude jednostavna, ali ipak ne preporučujemo preterivanje s bojom, jer ce vam to dozvoliti da se poigrate sa slojevima i ukrasima na svojoj torti.Kome da se obratite za fenomenalne torte i deserte za vaše venčanje, pogledajte u Reci Da predlozima, klikom na TORTE I DESERTI.

Mnogo slatko!

Desertni sto odnedavno unosi neverovatno kreativne ideje na venčanje. Nekada je pažnja bila na torti kao jednom od glavnih momenata, ali sto ukrašen kolačima u poslednje vreme postaje važniji od same torte. Donosi nam pravu eksploziju ukusa, ali i neverovatnu raskoš dizajna. Pažljivo birajte vrstu i boju kolača, slobodno preterajte u njihovom broju i budite sigurni da ćete svim zvanicama zasladiti dan!GOSTI SU NA PRVOM MESTURazmislite…

Svadbeni meni za pamćenje

Tradicionalno je izbor hrane za venčanje važno pitanje. Posavetovali smo se sa kuvarima dva poznata prostora u kojima se organizuju venčanja kako bi trebalo da izgleda jelovnik za dva različita tipa proslave.Na dan venčanja proslavljanje obično počinje veoma rano, još u mladinoj i mladoženjinoj kući. Da se vašim zvanicama ne bi zavrtelo u glavi od silnog šampanjca, neophodno je da pripremite neke lagane zalogaje kao posluženje.…

Art Deco svadbena Torta

Ako se odlučite za specifičnu temu koja će ispratiti sve aspekte vašeg venčanja, ne zaboravite da tu temu primenite i na tortu! Ukoliko ste odabrali retro venčanicu, jazzy muziku i rese za dekoraciju prostora, onda će ova "Art Deco" torta biti savršen izbor za vas!Kome da se obratite za fenomenalne torte i deserte za vaše venčanje, pogledajte u Reci Da predlozima, klikom na TORTE I DESERTI.

Slatkiši kao iz druge galaksije

U skladu sa trendom koji ističe minimalizam ali ne zapostavlja raskoš kolorne palete, kolači postaju kao iz druge galaksije.Svemir je najnovija inspiracija, a ako ovaj trend bude previše daleko od vašeg univerzuma, naručite neki od „glatkih“ deserata, koji su takođe u trendu.Kome da se obratite za fenomenalne torte i deserte za vaše venčanje, pogledajte u Reci Da predlozima, klikom na TORTE I DESERTI.

Predivni desertni stolovi- od rustičnog do romantičnog

Kao ljubitelji slatkiša znate da nikada nije dovoljno slatkih, desertnih stolova koju dopunjuju vašu svadbenu tortu. U stvari, ovi stolovi su već nekoliko godina prave zvezde, prikazujući omiljene ukuse mladenaca. Imajući u vidu vašu ljubav prema slatkišima, za vas smo odabrali slatke teme koje je lako zavoleti!

Savršeni svadbeni letnji desert

Bela svadbena torta popularna je za svaku sezonu venčanja, kao i naravno čokoladna.

1234