Desertni Sto

Desertni sto poslednjih godina postaje sve važniji vizuelni element na venčanju. Inspirišite se našim predlozima, kako bi vaši svadbeni deserti bili najukusnija mala umetnička dela!

Mnogo slatko!

Desertni sto odnedavno unosi neverovatno kreativne ideje na venčanje. Nekada je pažnja bila na torti kao jednom od glavnih momenata, ali sto ukrašen kolačima u poslednje vreme postaje važniji od same torte. Donosi nam pravu eksploziju ukusa, ali i neverovatnu raskoš dizajna. Pažljivo birajte vrstu i boju kolača, slobodno preterajte u njihovom broju i budite sigurni da ćete svim zvanicama zasladiti dan!GOSTI SU NA PRVOM MESTURazmislite…

Meni za pamćenje

Tradicionalno je izbor hrane za venčanje važno pitanje. Posavetovali smo se sa kuvarima dva poznata prostora u kojima se organizuju venčanja kako bi trebalo da izgleda jelovnik za dva različita tipa proslave.Na dan venčanja proslavljanje obično počinje veoma rano, još u mladinoj i mladoženjinoj kući. Da se vašim zvanicama ne bi zavrtelo u glavi od silnog šampanjca, neophodno je da pripremite neke lagane zalogaje kao posluženje.…

Art Deco Torta

Ako se odlučite za specifičnu temu koja će ispratiti sve aspekte vašeg venčanja, ne zaboravite da tu temu primenite i na tortu! Ukoliko ste odabrali retro venčanicu, jazzy muziku i rese za dekoraciju prostora, onda će ova "Art Deco" torta biti savršen izbor za vas!Kome da se obratite za fenomenalne torte i deserte za vaše venčanje, pogledajte u Reci Da predlozima, klikom na TORTE I DESERTI.

Slatkiši kao iz druge galaksije

U skladu sa trendom koji ističe minimalizam ali ne zapostavlja raskoš kolorne palete, kolači postaju kao iz druge galaksije.Svemir je najnovija inspiracija, a ako ovaj trend bude previše daleko od vašeg univerzuma, naručite neki od „glatkih“ deserata, koji su takođe u trendu.Kome da se obratite za fenomenalne torte i deserte za vaše venčanje, pogledajte u Reci Da predlozima, klikom na TORTE I DESERTI.

Predivni desertni stolovi- od rustičnog do romantičnog

Kao ljubitelji slatkiša znate da nikada nije dovoljno slatkih, desertnih stolova koju dopunjuju vašu svadbenu tortu. U stvari, ovi stolovi su već nekoliko godina prave zvezde, prikazujući omiljene ukuse mladenaca. Imajući u vidu vašu ljubav prema slatkišima, za vas smo odabrali slatke teme koje je lako zavoleti!

Savršeni letnji desert

Bela svadbena torta popularna je za svaku sezonu venčanja, kao i naravno čokoladna.

Foto & Video Foto & Video
Ukusi proleća

Izaberite pravu prolećnu poslasticu napravljenu od sezonskih bobica i plodova. Umesto tradicionalnih kremastih nadeva, razmislite o svežem filu od jagoda ili se odlučite za lagane tortes limunom punjene kupinama.

Foto & Video Foto & Video
Rashlađenje na venčanju

Činjenica je da većina ljudi na venčanju imaju samo jednu misao na umu piti, piti i još piti!

Torte ispisane romantičnim ljubavnim pismima

Torte ispisane romantičnim ljubavnim pismima

Ako želite posebnu tortu koja do sada još nije viđena, poručite tortu sa ljubavnim pismom! Biće autentična, ispisana vašim ljubavnim porukama u izabranom fontu.

Foto & Video Foto & Video
Torta sa Svežim Cvećem

Kada je reč o svadbenim tortama, ultimativni trend za godinu pred nama su ukrasi od pravog, svežeg cveća na jednostavnim belim višespratnim tortama!

123