Dekoracija

Orhideja za divan dan!

18.04.2015.

Ipak, prva asocijacija kada je svadbena dekoracija u pitanju je svadbeni buket ili bidemajer.

I to ne bilo kakav bidermajer. Kao poseban detalj na venčanju, bidermajer treba da odgovara ličnosti i stilu mlade. A bidermajer od orhideja postao je popularan upravo zbog lepote samog cveća. Jedan od važnih faktora kada dođe do odabira bidermajera od orhideja je to da ovi buketi dugo traju. Na venčanju, buketi orhideja simbolizuju ljubav i luksuz. S obzirom da postoji dosta vrsta orhideja, nije lako izabrati buket u skaldu sa vašim potrebama i raspoloženjem.

Za klasično ili tradicionalno venčanje, bele orhideje izgledaju sjajno i buket od njih je vrlo elegantan i odgovara ovakvim prilikama. Za jedinstveni bidermajer, pomešajte raznolike vrste orhideja i uvežite ih srebrnom satenskom trakom.

Nekada su buketi cveća su simbolizovali određene teme. Orhideje su najbolji izbor za dekorisanje bidermajera jer su prirodne, raznovrsne i raznobojne pa su stoga najidealnije za različite teme venčanja. Kada birate bidermajer od orhideja za venčanje na plaži, ljubičasta je najbolji izbor u tom slučaju. Simbidius je dobar izbor za bogat buket. Katleja orhideja, vadna orhideja, penelopa i ženska papučica orhideja su najčešća.

Dekoracija