Dekoracija

Ideja za dekoraciju venčanja: svećnjak + cveće

10.09.2015.

Fantastično ukrašene sale uvek nam privuku pažnju, ali ništa nas po pravilu ne obori s nogu kao neočekivani cvetni ukrasi. Trenutna opsesija su nam šandelijeri u cveću i s puno zelenila! Bilo na samoj ceremoniji venčanja, u restoranu gde se održava prijem ili možda samo iznad mesta gde će stajati ili sedeti mladenci, nije ni važno – ovako sveži ukrasi ulepšaće svaki prostor. 

Da bi šandelijer bio apsolutni hit na vašem venčanju, morate pronaći načina da se uklopi u ostatak prostora, ali i da na neki način od njega odskače kako bi u dekor uneo nešto novo. Za one koji se drže klasičnog venčanja, preporučujemo da svećnjak ušuškate u roze ruže, božure i bele hortenzije, uz nezaobilazno zelenilo. Ako ste planirali raskošniji stil, šandelijer obmotajte zelenim listovima. Ovakav ukras biće formalan, a u isto vreme delikatan. Ako želite da unesete prirodu u zatvoreni prostor, kao što je to učinila Kejt Midlton, uz ove elemente enterijer će delovati potpuno „organski“, a ipak specifično. 

Razmislite i šta je to što želite da postignete svojim raskošnim cvetnim šandelijerom. Na primer, ako želite da romantičnim detaljima izbalansirate izrazito moderan prostor, iskombinujte nežne ruže i zelenilo sa starinskim visećim svećnjacima. Ukoliko želite da vizuelno izdvojite podijum za ples ili sto za mladence, upadljiviji, krupniji cvetovi daće mu izgled koji se jasno razlikuje od ostatka prostora. 

Nadamo se da ste spremne da kažete da nekoj od naših ideja.

Dekoracija