Dekoracija venčanja

Zakoračite u magični svet dekoracije svadbenog prostora! Cvetni aranžmani, neobično osvetljenje, sve do DIY detalja koji će učiniti vaše venčanje nestvarnim i savremenim!

Tema: Art Deco

Tema: Art Deco

Inspiracija dvadesetim godinama prošlog veka i Art Deco estetikom veoma je popularna tendencija u svetu svadbene dekoracije. U protekloj godini gledali smo sjajno ostvarenje Baza Luhrmanna, film "Veliki Getsbi", koji je pokrenuo sasvim novi talas vizuelnih tendencija i podsetio nas na raskoš i lepotu Art Deco perioda.

Venčanja Venčanja
Izbegnite Greške pri Izboru Kolorita

Izbor palete boja je jedna od prvih stvari koje treba da uradite kada krenete da planirate venčanje. Jednom kada utvrdite kolorit, biće vam lakše da odaberete sve detalje u vezi sa dekoracijom- od cvetnih aranžmana, preko salveta, stoljnjaka i ukrasa do nameštaja. Nekoliko stvari bi trebalo da imate na umu kako ne biste napravili greške pri izboru.

Venčanja Venčanja
Stona Dekoracija

Cvetna dekoracija je jedan od najbitnijih elemenata u osmišljavanju enterijera za svadbenu proslavu. Izbor boje cveća biće presudan pri kreiranju kolorita celokupnog ambijenta. Cvetni aranžmani često se koriste za ukrašavanje nameštaja, pa čak i zidova- o tome ćemo pisati drugom prilikom. Sada vam predlažemo nekoliko pravaca koji mogu biti vaš izbor kada je reč o stonim cvetnim aranžmanima.

12345678