Dekoracija venčanja

Zakoračite u magični svet dekoracije svadbenog prostora! Cvetni aranžmani, neobično osvetljenje, sve do DIY detalja koji će učiniti vaše venčanje nestvarnim i savremenim!

Venčići od Papirinih Resa

Ako imate mali budžet ili jednostavno želite da sami lično doprinesete dekoraciji vašeg venčanja, saznajte kako da sami napravite ove papirne venčiće zbog kojih će venčanje izgledati ultra chic i moderno!

Venčanja Venčanja
Ukrasi za Stolice

Ovako mali i na prvi pogled nebitni detalji, mogu veoma da utiču na celokupni utisak i stil vašeg venčanja- nemojte ih zanemariti!

Kolorna tema: Puder Plava!

Kolorna tema: Puder Plava!

Danas smo opsednuti puder plavom bojom! Ne samo da je dobra ideja da nosite venčanicu u ovoj nijansi, već bi izgledalo božanstveno da puder plava bude tema celokupnog venčanja- od cveća do lustera!

Venčanja Venčanja
Romantične Sveće

Bez obzira na to da li planirate romantičnu atmosferu, modernistički ambijent ili neki treći stil na svom venčanju, sveće se mogu savršeno uklopiti u njega i upotpuniti dekor.

Venčanja Venčanja
Baloni!

Svi vole balone! Upotrebite ih kao sastavni deo dekora i dobićete sjajan efekat, a uz to ćete i uštedeti novac!

Venčanja Venčanja
Luster u Svakom Slučaju

Viseći kristalni luster je postao neizostavni detalj na kul romantičnom venčanju. Čak i ako će se vaše venčanje održati napolju- neka ovi lepotani vise sa drveća!

Venčanja Venčanja
Drveno Venčanje

Stigla se sezona jesenjih venčanja, a sa njom i neki novi stilovi u svetu dekoracije. Danas razmatramo kako da, pri dekorisanju, rustično drvo primenite na moderan način.

Venčanja Venčanja
Papirno Cveće

Cveće od papira je poslednjih godina postalo veoma popularno, a stilskih varijacija postoji više nego što možete da zamislite!

Venčanja Venčanja
Rustično Roze

Rustično venčanje je veoma zanimljiva tema koju možete da razvijete na mnogo načina. Kako ne biste otišli u krajnost i preterali sa rustičnim efektom, predlažemo vam nežnu "girly" paletu boja koja će celu priču lepo "smekšati".

Top Boje za Jesen

Ako planirate venčanje na jesen, onda se sigurno pitate koju paletu boja da odaberete za dekoraciju.

12345678