Dekoracija

Zakoračite u magični svet dekoracije svadbenog prostora! Od cvetnih aranžmana, preko neobičnog osvetljenja, do DIY detalja koji će učiniti vaše venčanje nestvarnim i savremenim!

Foto & Video Foto & Video
Luster u Svakom Slučaju

Viseći kristalni luster je postao neizostavni detalj na kul romantičnom venčanju. Čak i ako će se vaše venčanje održati napolju- neka ovi lepotani vise sa drveća!

Foto & Video Foto & Video
Drveno Venčanje

Stigla se sezona jesenjih venčanja, a sa njom i neki novi stilovi u svetu dekoracije. Danas razmatramo kako da, pri dekorisanju, rustično drvo primenite na moderan način.

Foto & Video Foto & Video
Papirno Cveće

Cveće od papira je poslednjih godina postalo veoma popularno, a stilskih varijacija postoji više nego što možete da zamislite!

Foto & Video Foto & Video
Rustično Roze

Rustično venčanje je veoma zanimljiva tema koju možete da razvijete na mnogo načina. Kako ne biste otišli u krajnost i preterali sa rustičnim efektom, predlažemo vam nežnu "girly" paletu boja koja će celu priču lepo "smekšati".

Top Boje za Jesen

Ako planirate venčanje na jesen, onda se sigurno pitate koju paletu boja da odaberete za dekoraciju.

Tema: Art Deco

Tema: Art Deco

Inspiracija dvadesetim godinama prošlog veka i Art Deco estetikom veoma je popularna tendencija u svetu svadbene dekoracije. U protekloj godini gledali smo sjajno ostvarenje Baza Luhrmanna, film "Veliki Getsbi", koji je pokrenuo sasvim novi talas vizuelnih tendencija i podsetio nas na raskoš i lepotu Art Deco perioda.

Foto & Video Foto & Video
Izbegnite Greške pri Izboru Kolorita

Izbor palete boja je jedna od prvih stvari koje treba da uradite kada krenete da planirate venčanje. Jednom kada utvrdite kolorit, biće vam lakše da odaberete sve detalje u vezi sa dekoracijom- od cvetnih aranžmana, preko salveta, stoljnjaka i ukrasa do nameštaja. Nekoliko stvari bi trebalo da imate na umu kako ne biste napravili greške pri izboru.

Razigrane Konfete!

Razigrane Konfete!

Ništa ne zaokružuje slavlje tako veselo kao raznobojne konfete! Ovo je detalj koji neće previše uticati na vaš svadbeni budžet, a sa druge strane će fantastično ulepšati atmosferu na venčanju.

Foto & Video Foto & Video
Stona Dekoracija

Cvetna dekoracija je jedan od najbitnijih elemenata u osmišljavanju enterijera za svadbenu proslavu. Izbor boje cveća biće presudan pri kreiranju kolorita celokupnog ambijenta. Cvetni aranžmani često se koriste za ukrašavanje nameštaja, pa čak i zidova- o tome ćemo pisati drugom prilikom. Sada vam predlažemo nekoliko pravaca koji mogu biti vaš izbor kada je reč o stonim cvetnim aranžmanima.

1234567