Dekoracija

Zakoračite u magični svet dekoracije svadbenog prostora! Od cvetnih aranžmana, preko neobičnog osvetljenja, do DIY detalja koji će učiniti vaše venčanje nestvarnim i savremenim!

Foto & Video Foto & Video
Veliki Natpisi

Tako jednostavan, a tako efektan detalj, veliki natpisi su pravi hit u svetu venčanja! Ova slova mogu biti od kartona, metala, pleksija, neona, balona... mogućnosti su neograničene i čarobne!

Foto & Video Foto & Video
Sto na Otvorenom

Ako želite da priredite svoje venčanje na otvorenom, potrudite se da svi elementi zaista budu u harmoniji sa prirodom koja vas okružuje.

Venčići od Papirinih Resa

Ako imate mali budžet ili jednostavno želite da sami lično doprinesete dekoraciji vašeg venčanja, saznajte kako da sami napravite ove papirne venčiće zbog kojih će venčanje izgledati ultra chic i moderno!

Foto & Video Foto & Video
Ukrasi za Stolice

Ovako mali i na prvi pogled nebitni detalji, mogu veoma da utiču na celokupni utisak i stil vašeg venčanja- nemojte ih zanemariti!

Kolorna tema: Puder Plava!

Kolorna tema: Puder Plava!

Danas smo opsednuti puder plavom bojom! Ne samo da je dobra ideja da nosite venčanicu u ovoj nijansi, već bi izgledalo božanstveno da puder plava bude tema celokupnog venčanja- od cveća do lustera!

Foto & Video Foto & Video
Romantične Sveće

Bez obzira na to da li planirate romantičnu atmosferu, modernistički ambijent ili neki treći stil na svom venčanju, sveće se mogu savršeno uklopiti u njega i upotpuniti dekor.

Belo venčanje

Belo venčanje

Belo venčanje jednostavno nikada ne izlazi iz mode! Pogledajte na koje sve načine možete svoju proslavu da obojite u belo na ultra kul način!

Foto & Video Foto & Video
Baloni!

Svi vole balone! Upotrebite ih kao sastavni deo dekora i dobićete sjajan efekat, a uz to ćete i uštedeti novac!

Foto & Video Foto & Video
Luster u Svakom Slučaju

Viseći kristalni luster je postao neizostavni detalj na kul romantičnom venčanju. Čak i ako će se vaše venčanje održati napolju- neka ovi lepotani vise sa drveća!

Foto & Video Foto & Video
Drveno Venčanje

Stigla se sezona jesenjih venčanja, a sa njom i neki novi stilovi u svetu dekoracije. Danas razmatramo kako da, pri dekorisanju, rustično drvo primenite na moderan način.

1234567