Dekoracija venčanja

Zakoračite u magični svet dekoracije svadbenog prostora! Cvetni aranžmani, neobično osvetljenje, sve do DIY detalja koji će učiniti vaše venčanje nestvarnim i savremenim!

Zimsko Cveće

Zimsko Cveće

Mlade koje se udaju zimi se često brinu da neće imati bogat sezonski izbor vrsta i boja cveća na raspolaganju, međutim, uopšte nema razloga za paniku! Postoji zaista dovoljno zimskog cveća idealnog za dekoraciju venčanja.

Venčanja Venčanja
Podijum za Ples

Ako želite venčanje na kom će se igrati bez prestanka, onda bi bilo sjajno da posvetite malo više pažnje dekorisanju i isticanju podijuma za igru. Evo i kako!

Venčanja Venčanja
Cvetna Kapija

Ovi božanstveni cvetni venci mogu stajati na samom ulazu u prostor gde se održava slavlje, ali se mogu postaviti i ispred matičara, na mestu gde će se odigrati sama ceremonija venčavanja!

Venčanja Venčanja
Prava Pozadina

Mladenci na savremenim venčanjima sve češće se odlučuju za specijano napravljene pozadine ispred kojih će se fotografisati, a možda čak i izgovoriti "DA"!

Venčanja Venčanja
Viseći Cvetni Aranžmani

Evo jednog super zanimljivog načina da iskoristite cveće u dekoraciji! Viseći aranžmani otvaraju bezbroj novih stilskih mogućnosti, a uz njih ćete dobiti i više prostora na stolovima!

Venčanja Venčanja
Pravo Osvetljenje

Verujte nam na reč- osvetljenje je definitivno stavka u koju želite da investirate na svom venčanju. Nijedan detalj iz dekoracije ne može tako da pokvari celokupnu atmosferu kao loše i neadekvatno osvetljenje.

Venčanja Venčanja
Autentični Oltar

Ako će se sam čin civilnog venčanja dogoditi na lokaciji gde je i proslava umesto u opštini, onda svakako želite da poklonite dodatnu pažnju dekoraciji kutka gde ćete izgovoriti sudbonosno DA!

Venčanja Venčanja
Stoni Pastelni Buket

Pastelni cvetni buketi su naš apsolutni favorit kada je reč o stonoj dekoraciji! Romantični su, elegantni, otmeni, sofisticirani... i božanstveni za fotografisanje!

Venčanja Venčanja
Veliki Natpisi

Tako jednostavan, a tako efektan detalj, veliki natpisi su pravi hit u svetu venčanja! Ova slova mogu biti od kartona, metala, pleksija, neona, balona... mogućnosti su neograničene i čarobne!

Venčanja Venčanja
Sto na Otvorenom

Ako želite da priredite svoje venčanje na otvorenom, potrudite se da svi elementi zaista budu u harmoniji sa prirodom koja vas okružuje.

12345678