Dekoracija venčanja

Zakoračite u magični svet dekoracije svadbenog prostora! Cvetni aranžmani, neobično osvetljenje, sve do DIY detalja koji će učiniti vaše venčanje nestvarnim i savremenim!

Foto & Video Foto & Video
Sweet Pink

Da li je ikako moguće ne voleti ovu slatku baby pink nijansu? Udovoljite malenoj devojčici koja čuči u vama i odaberite ovu boju kao noseću u dekoraciji svog venčanja!

Foto & Video Foto & Video
Cveće u Flaši

Upotrebite flaše raznih neobičnih boja i oblika kao vaze za cveće kako biste pojačali utisak autentičnosti i topline u dekoraciji svog venčanja.

Cvetni trendovi

Cvetni trendovi

Ako planirate venčanje u ovoj godini onda treba da se upoznate sa novim trendovima u svetu cvetne dekoracije za 2015.

Foto & Video Foto & Video
Romantika Baldahina

Ma u kom stilu da ih upotrebite, baldahini će nesumnjivo puno doprineti čarobnoj atmosferi vašeg venčanja!

Foto & Video Foto & Video
Široke Sveće

Evo jednog zaista romantičnog načina da oplemenite stolove na venčanju. Široke sveće kao centralni element stone dekoracije su super popularan trend za 2015!

Zimsko Cveće

Zimsko Cveće

Mlade koje se udaju zimi se često brinu da neće imati bogat sezonski izbor vrsta i boja cveća na raspolaganju, međutim, uopšte nema razloga za paniku! Postoji zaista dovoljno zimskog cveća idealnog za dekoraciju venčanja.

Foto & Video Foto & Video
Podijum za Ples

Ako želite venčanje na kom će se igrati bez prestanka, onda bi bilo sjajno da posvetite malo više pažnje dekorisanju i isticanju podijuma za igru. Evo i kako!

Foto & Video Foto & Video
Cvetna Kapija

Ovi božanstveni cvetni venci mogu stajati na samom ulazu u prostor gde se održava slavlje, ali se mogu postaviti i ispred matičara, na mestu gde će se odigrati sama ceremonija venčavanja!

Foto & Video Foto & Video
Prava Pozadina

Mladenci na savremenim venčanjima sve češće se odlučuju za specijano napravljene pozadine ispred kojih će se fotografisati, a možda čak i izgovoriti "DA"!

Foto & Video Foto & Video
Viseći Cvetni Aranžmani

Evo jednog super zanimljivog načina da iskoristite cveće u dekoraciji! Viseći aranžmani otvaraju bezbroj novih stilskih mogućnosti, a uz njih ćete dobiti i više prostora na stolovima!

1234567