Dekoracija

3 super „uradi sam“ ideje za viseću floru i faunu na vašem venčanju

23.03.2015.

Danas vam predstavljamo tri jedinstvena projekta koja su fantastična za vaš veliki dan. Bez obzira da li biste ih koristili za samu ceremoniju, pozadinu za fotografisanje ili prosto kao cool dekoraciju, nećete verovati koliko su jednostavni za pravljenje! Idemo na ručni rad!

Slika prva: Najbolje je uzeti cveće koje ostaje lepo i kad se osuši, tako će vam ukras trajati nedeljama. Tanke stabljike možete duplim čvorom ispod lišća zavezati končićem, a između cvetića na končiću napravite istu razdaljinu. Cvetovi deblje drške možete probosti jačom iglom i koncem. Grančicu na koju ćete zakačiti ovakvu dekoraciju postavite na zid kao sliku. Zavežite konac sa obe strane grančice.

Slika druga: Zabodite dve letvice u travnjak i između njih razapnite kanap jedan ispod drugog. Grančice lišća zakačite drvenim štipaljkama za kanap.

Slika treća: Ubacite u veći ram za slike komad žice koja se koristi za ogradu, te ram zakačite za plafon uz pomoć kukica i čeličnih sajlica. Dugačke stabljike cveća privežite pecaroškim najlonom čiji ćete drugi kraj zavezati za žičanu ogradu. Dužina najlona neka bude sporadična kako bi dobili neobavezni izgled i nejednaku dužinu ovih divnih visuljaka.

 
  

Dekoracija