Dekoracija

11 ideja za jesenje venčanje

29.09.2015.

Odlučili ste se za jesenje venčanje? Potrebna vam je inspiracija? Razgovarali smo sa stručnjacima i otkrili nove sveže ideja za jesenje venčanje. Sve je u teksturi, bogatim bojama, glamuru.. 

Stoljnaci

Ove sezone sve je u znaku dekoracije. Hit sezone su stoljnaci vizualno zanimljivih materijala kao što su ručni izrađena svila, lan, somot. Koristite tkanine koje svojim izgledom deluju kao pletene ili uvijene, ili jednostavno koristite kombinaciju dva stoljnjaka (na primer prvi veliki stoljnjak od somota a preko njega manji od svile)

Svetli Akcenti

Neutralne boje savršeno će se uklopiti u raskošne jesenje boje. Koristite svilene salvete na svilenim stoljnacima u različitim nijansama. Ovakva dekoracija savršena je za moderna venčanja. 

Sezonske salvete

Kada govorimo o salvetama one daju dekoraciji stola sezonski akcenat. Jednostavnom dekoracijom vezivanja pomoću grana hmelja, ili kvadratnim savijanjem preko kojeg ćete staviti jabuku, jasno će dočarati jesenju temu. Ili ako je ovo sve jako komplikovao potražite jeftine prstenove za salvete u bojama jeseni.

Jesenja tehnika

Doživljaj jeseni postići ćete savršenom dekoracijom visećih flora i fauna. Pošto jesen predstavlja sezonu berbe grožđa, možete svoje zavete izreći ispod paragole prekrivene vinovom lozom.

Metalik detalji

Metalni ukrasi i dalje su prisutni, čak i u jesenjoj sezoni venčanja, od klasičnog srebra i zlata pa sve do bakra i bronze. Staklene vaze daće glamurozni izgled stolovima. Zlatni i srebrni pribor razbiće izgled stolova i pružiti glamurozno kraljevski izgled.

Neobično staklo

Crna ili kristalna stakla doprineće modernom i jedinstevenom izgledu stolova. U vaze stavite cveće u šampanjac boji kako biste povećali dramatičnost.

Manje je više

Umesto malih svećica dočarajte izgled velikim debelim svećama u bogatim tamnijim nijansama kao što su ljubičasta ili boja nara.

Otmeni lusteri

Dodajte prostoriji šik izgled uz pomoću lustera. Razmislite o modernim lusterima sa kristalima ili vintage lusterima ispunjenim svećama.

Unutrašnji izgled

Ako vreme ne bude za proslavu na otvorenom, moraćete da se držite zatvorenog prostora kome uz pomoć malih trikova možete dočarati prirodan jesenji izgled. Razmislite o ukrašavanju prostorije sa listopadnjim drvećem u saksijama u pravim jesenjim bojama.

Jesenji efekti

Druči način da pripremite venčanje u zatvorenom jeste da iskreirate plesni podijum u toplim žutim nijansama. Savršeni jesenji zalazak sunca.

Rasveta:

Korišćenjem LED svetiljki, možete lako i jednostavno osvetliti sve delove prostorije. Započnite ceremoniju bojama sunca, i kako vreme odmiče lagano menjajte boje od roze do boje zalaska sunca, a zatim polako prebacite svetlo u tamne nijanse sa zvezdama koje će gosti moći da gledaju dok plešu na podijumu.

 

 

Dekoracija