Dekoracija venčanja

Zakoračite u magični svet dekoracije svadbenog prostora! Cvetni aranžmani, neobično osvetljenje, sve do DIY detalja koji će učiniti vaše venčanje nestvarnim i savremenim!

12 najlepših letnjih cvetnih aranžmana koji pršte od boja

Ako ovog leta planirate venčanje na otvorenom, onda ne smete zaobići ove letnje aranžmane Provansa dekora koji pucaju od boja i sezonskog zelenila.

5 kreativnih načina za super scenografiju na vašem venčanju

Da li ste znali da kao sastavni deo vašeg venčanja, morate imati scenografiju? Ako niste, sada ćete saznati da je neophodna i da je morate imati iz nekoliko razloga.

Belo venčanje

Belo venčanje

Belo venčanje jednostavno nikada ne izlazi iz mode! Pogledajte na koje sve načine možete svoju proslavu da obojite u belo na ultra kul način!

Esencija dekoracije- stolice na venčanju

Kada organizujemo venčanje, potrebno je da sve bude stilizovano u pravoj meri, a jedan od nezaobilaznih detalja kojem se morate posvetiti svakako su stolice.

Razigrane Konfete!

Razigrane Konfete!

Ništa ne zaokružuje slavlje tako veselo kao raznobojne konfete! Ovo je detalj koji neće previše uticati na vaš svadbeni budžet, a sa druge strane će fantastično ulepšati atmosferu na venčanju.

Pomešajte roze i crvenu

Pomešajte roze i crvenu

Odbacite zastareli način razmišljanja koji nalaže da roze i crveno ne idu!

Uradi sama – predsvadbena dekoracija od balona i cveća

Na pomolu je devojačko veče a još niste našle dekoratera? Uzmite stvar u svoje ruke i napravite same ovaj veseli tropski luk od balona i cveća kao savršenu pozadinu za slikanje s najdražim drugaricama

16 IN bidermajera za 2020.

On prati mladu do oltara a redovan je detalj i na svadbenim fotografijama – bidermajer.

Novi osvrt na staru romantiku- dekoracija venčanja

Cveće je oduvek bilo zaduženo za romantičnu atmosferu koja će se dugo pamtiti i posle venčanja, ali svaka sezona donosi specifičnost u načinu na koji se ono koristi...

13 inspirativnih bidermajera za modernu mladu

U 2019. glavni diktat u svetu venčanja bio je netradicionalno venčanje u svakom pogledu, pa i kad je reč o cvetnim detaljima. Mlade su s ponosom pokazivale svoju jedinstvenost birajući bidermajere samo od šlajera, od paprati ili od grančica pamuka. Ove godine u trendu je povratak na klasiku, pa se bidermajeri od prelepih i svestranih ruža svih oblika i boja vraćaju na velika vrata. Evo kako da vaš bidermajer…

12345678