Celebrity Venčanja

Inspirišite se detaljima sa venčanja poznatih ličnosti

Foto & Video Foto & Video
Solange na Medenom Mesecu

Pre nekoliko nedelja pisali smo o chic modernom venčanju Solange Knowles i Alana Fergusona. Sada pogledajte predivne fotografije sa medenog meseca koje je pevačica objavila na svom Instagramu.

Foto & Video Foto & Video
Kul Belo Venčanje

Dosledna svom prepoznatljivom, modernom, originalnom modnom stilu, Solange Knowles udala se juče za Alana Fergusona u veoma chic elegantnom kombinezonu.

Foto & Video Foto & Video
Najpopularnije Fotografije

Celebrity venčanja uvek su zanimljiv izvor inspiracije za buduće mlade. Od venčanica specijalno dizajniranih za njih, do raskošne i originalne dekoracije, poznate mlade često sa javnošću podele detalje koji su obeležili njihova venčanja.

Foto & Video Foto & Video
Venčanice modnih ikona

One su pravi trendseteri kada je reč o svakodnevnoj odeći. U svakoj situaciji njihov stil je besprekoran, inovativan i uzoran. Upravo zato, osvrnuli smo se na venčanice u kojima su svoje sudbonosno "da" rekle legendarne Audrey Hepburn. Bianca Jagger, Jackie Kennedy i savremena modna ikona Kate Moss. Na svom venčanju 1954, Audrie je nosila prelepu Balmain haljinu koja joj je istakla struk, a nežni lepršavi rukavi naglasili su njenu delikatnu ženstvenost. Odabravši rukavice do laktova, Audrey je učinila svoj izgled misterioznim ali prefinjenim. Bianca Jagger udala se za rok legendu Micka Jaggera 1971. i tom prilikom se odlučila za nekonvencionalan izbor- dugu suknju i ukrojeni blejzer iz ateljea velikog majstora Yves Saint Laurenta. Sjajan kontrast ovom pomalo muževnom outfit-u jeste široki meki šešir sa ružama i velom preko lica. Sa druge strane okeana, američka ikona Jackie Kennedy postala je prva dama Amerike noseći ženstvenu venčanicu tradicionalnog kroja, dizajnerke Anne Lowe. Modna ikona novog doba Kate Moss svakim svojim outfitom oduševljava medije, međutim njena prelepa John Galliano venčanica iz 2011, osim što je plenila svojom lepotom, izazvala je medijsku buru iz još jednog neobičnog razloga. Naime, svega nekoliko dana nakon skandala zbog kog je Galliano otpušten iz Diora i odbačen od strane modnog establišmenta, njegova prijateljica Kate pružila mu je podršku noseći njegovu kreaciju na svom venčanju.

1234