Celebrity Venčanja

Inspirišite se detaljima sa venčanja poznatih ličnosti

Udala se Niki Hilton

Na luksuznom venčanju od milijardu i po funti sinoć je u Londonu, u kraljevskoj Kensingtonskoj palati, ozvaničena ljubav dvoje naslednika jednih od najbogatijih dinastija na svetu.

Venčali se Mila Kunis i Ešton Kučer

Konačno se i to dogodilo! Varnice su postojale među likovima koje su igrali u seriji „Vesele sedamdesete“, a sada, posle tri godine zabavljanja, Mila Kunis i Ešton Kučer konačno su se venčali tokom vikenda u Los Anđelesu.

Rita Ora i sin Tomija Hilfigera planiraju brak

Ovaj vikend protekao je veoma uzbudljivo za pevačicu Ritu Oru. Ne samo što je nedavno najavila novi album i turneju za 2016. već je i sa svojim dečkom viđena kako kupuje vereničko prstenje.

Ultimativna Inspiracija: Oscar Red Carpet

Ultimativna Inspiracija: Oscar Red Carpet

Budućim mladama će se zasigurno dopasti fotografije sa sinoćne dodele Oskara, jer su crvenim tepihom apsolutno dominirale toalete u svetlim nijansama!

Foto & Video Foto & Video
U Susret Dodeli Oskara 2015

Dok brojimo sate do večerašnjeg crvenog tepiha i najnovijih inspirativnih haljina na holivudskim zvezdama, prisećamo se ko je izgledao najbolje na prošlogodišnjoj dodeli Oskara.

Vintage Vereničko Prstenje

Vereničko prstenje zvezda poput Elizabeth Taylor i Marilyn Monroe podsetiće vas na draži vintage romantike i potpuno raznežiti!

Foto & Video Foto & Video
Idila na Obali Mora

Nakon civilnog sklapanja braka u Los Angelesu prošle nedelje, Johnny Depp i Amber Heard su proteklog vikenda proslavili svoje venčanje na Johnny-jevom privatnom ostrvu na Bahamima.

Foto & Video Foto & Video
Venčanja Supermodela

Pogledajte kako su izgledale neke od najlepših žena na svetu na dan svog venčanja.

Verenički Prsten

Možda se jedan sada već nalazi na vašoj ruci, možda mu se potajno nadate ovih dana, ili jednog dana... Pred vama je galerija najlepšeg vereničkog prstenja holivudskih zvezda.

Foto & Video Foto & Video
British Fashion Awards

Ove nedelje u Londonu je održana dodela prestižnih modnih nagrada, British Fashion Awards, a mi smo ispratili top komade viđene na crvenom tepihu.

1234