Celebrity Venčanja

Inspirišite se detaljima sa venčanja poznatih ličnosti

TOP 10: Venčanja poznatih sa naših prostora u 2017.

Brojne poznate ličnosti sa naših prostora stale su na ludi kamen u 2017. godini...

TOP 10: Veridbe kojima smo svedočili u 2017.

Podsećamo vas na deset poznatih parova koji su nas iznenadili objavom veridbi ove godine...

TOP 10: Najpoznatiji parovi koji su izgovorili sudbonosno DA u 2017.

U godini koja polako ostaje za nama sudbonosno “DA” izgovorile su brojne svetski poznate ličnosti.Neki od njih odlučili su se za venčanja daleko od očiju javnosti, dok su drugi organizovali spektakularne proslave za brojne zvanice.U galeriji pogledajte koji su to svetski parovi svojim venčanjima obeležili 2017. godinu.A koje će to venčanje zasigurno izazvati najveću pažnju u 2018. pogledajte OVDE.

Foto & Video Foto & Video
Festivalski šmek

Britanski reditelj Gaj Riči oženio se u julu 2015. glumicom i modelom Džeki Ejnsli.Za venčanje, par je izabrao svoje imanje Ashcombe House u Viltširu u Velikoj Britaniji, a tematski su želeli da liči na festival, te su poljanu ispunili luksuznim belim šatorima.Svidela nam se nepretenciozna romantika kojom je odisalo čitavo venčanje, kao i mladina Philippa Lepley venčanica.

You had me at hola!

Bili smo oduševljeni glamuroznim dekorom, a posebno maestralnim cvetnim aranžmanima, koji su delo Džefa Ledama, čuvenog floriste.

Foto & Video Foto & Video
Sve celebrity veridbe kojima smo svedočili u 2016.

U susret celebrity venčanjima koja sa nestrpljenjem iščekujemo u 2017., podsećamo se koji su to poznati parovi svoje sudbonosno DA izgovorili u 2016.

Foto & Video Foto & Video
Elegancija u tropskom raju

Pred zimske praznike obradovalo nas je jedno modno venčanje u toplijim krajevima.

U stilu „Opasnih veza“

U stilu „Opasnih veza“

Dizajnerka nakita Sabina Ganem i bogati finansijer Džozef Geti održali su neverovatno ekstravagantno venčanje krajem jula 2015...

Pustinjski boho šik

Pustinjski boho šik

Dominantna tema bila je ove godine toliko popularni pustinjski šik, fenomenalno izbalansiran sa ar-deko i tropskim detaljima.

Foto & Video Foto & Video
Zaista kraljevski

Venčanje Beatris Boromeo i Pjera Kaziragija ujedinilo je dve dinastije – aristokratsku italijansku familiju i prinčevsku lozu Monaka, a odigralose iz dva dela: najpre u Monaku početkom avgusta 2015, a nedelju dana kasnije i u Italiji, u priobalnom gradiću Streza. Obe ceremonije bile su izuzetno delikatne i perfektno stilizovane, ali će najzapamćenija ostati lepota ove mlade, ali i njene spektakularne venčanice.Valentino romantična, čipkom obrubljena haljina providnih rukava bila je upotpunjena cvetnom krunom u kosi i velom do poda koji već vekovima nose mlade u porodici Boromeo, a Beatris je novostečenu titulu kraljice venčanica potvrdila kada je za drugu ceremoniju obukla jednostavno krojenu a u isto vreme veoma raskošnu Giorgio Armani Privé haljinu od svilenog tila boje slonovače.

1234