Beauty

Parfem za veliki dan

07.04.2015.

On se nežno ali dugotrajno urezuje u pamćenje i kada prođe neko vreme, pored slika pamtimo i miris doživljenog trenutka.

Izbor parfema koji ćete nositi na venčanju je velika stvar. On mora biti poput vas, a da bi se uklopio u čitavu savršenu sliku vašeg venčanja, mora da ravnopravno prati vaš besprekorno stilizovani look.

Predstavljamo vam parfeme koji su inspirisani mladama i venčanjem kako biste izabrali baš onaj pravi za taj dan.

Merry me– u mirisnoj ljubavi na prvi pogled, note jasmina i bele breskve sjedinjuju se sa notama kupine i crne ribizle. Sa druge strane tu je i bočica koja i sama podseća na venčanje.

Vera Wang Princess– kreiran za modernu princezu. Ovaj magični eliksir čine jabuka, sveže–slatka mandarina, kajsija i oštar ton lokvanja.

Marc Jacobs Dot– je kompozicija napravljena kao cvetno–voćna, zaokružena egzotičnim notama kokosa i vanile. Za smele mlade koje žele modernu eleganciju.

Philasophy Amazing Grace– ovaj ženstveni parfem obogaćen cvetnim bazama je naš predlog za mlade koje su romantične i planiraju venčanje u bajkovitom stilu.

Miss Dior– pravi parfem za venčanje u proleće. Čine ga cvetovi božura osveženi sicilijanskom mandarinom, sa dozom ruže i belog mošusa.

Miris srećnog trenutka je uvek srećan, ma koji god bio. Koji je vaš izbor?

Beauty