Beauty

Inspiracija za venčanje – najlepše frizure za 2020.

17.01.2020.

Možda će vam se učiniti da je to poslednja stavka na dugačkoj listi obaveza prilikom planiranja venčanja, ali frizuru zapravo birate kad i venčanicu. I nije ništa manje važna od bele haljine, te bi potrazi za onom pravom trebalo posvetiti malo više vremena.

Bilo da razmišljate o ukosnicama s biserima, venčićima od svežeg cveća, zategnutim niskim punđama bez ukrasa ili talasima tipa „tek sam se probudila“ uz bogato ukrašen rajf, ova galerija će vas zasigurno inspirisati.

Pokrenite slideshow →
1 od 35
2 od 35
3 od 35
4 od 35
5 od 35
6 od 35
7 od 35
8 od 35
9 od 35
10 od 35
11 od 35
12 od 35
13 od 35
14 od 35
15 od 35
16 od 35
17 od 35
18 od 35
19 od 35
20 od 35
21 od 35
22 od 35
23 od 35
24 od 35
25 od 35
26 od 35
27 od 35
28 od 35
29 od 35
30 od 35
31 od 35
32 od 35
33 od 35
34 od 35
35 od 35

ŠIROKA PLETENICA

U viziji kreatora Iseja Mijakea frizura za venčanje je razigrana i mladalačka – umesto jednostavne punđe, zanimljiva široka pletenica.


RAJF UKRAŠEN BISERIMA

Kreatorka Stela Žon smatra da je rajf ukrašen biserima bez sumnje dovoljan da svaku frizuru pretvori u svadbenu.


KRUPNI TALASI

Glumica Tesa Tomson zna šta je glamur! Krupni talasi začešljani unazad savršeno će izgledati ispod vela.


“SKUPA” SVADBENA PUNDJA

Frizer Alen Tomas Vud je umesto uobičajenih belih cvetova kosu ukrasio dragim kamenjem i očas posla je pretvorio u bogatu i skupu svadbenu punđu.


ČEŠLJIĆ U OBLIKU PAHULJICE

Za zimske svadbe idealna varijanta je češljić u obliku pahuljice à la Šanel.


ASIMETRIČNA PUNĐICA

Visoka asimetrična punđica glumice Margo Robi dokaz je da je crna traka u kosi bila najpopularniji svadbeni ukras za kosu u 2019.


RAZIGRANA PLETENICA

Za romantične mlade frizer Alen Tomas Vud predlaže razigranu pletenicu s ružičastim i belim cvetnim i bisernim ukosnicima.


KONJSKI REP

Glumica Bris Dalas Hauard ima sjajno rešenje za sve one mlade koje nisu baš vešte u pravljenju pletenica a nemaju vremena za frizera na veliki dan – konjski rep u stilu princeze Jasmin jednostavan je za vezivanje a upečatljiv.

 


NISKA PUNĐA S ŠIRKIM RAJFOM

Na revijama Lele Rouz viđene su divne niske punđe s širokim belim rajfom i mrežicom preko očiju.


KRUPNI TALASI UZ DODATNI VOLUMEN

Prirodni krupni talasi ne znače nužno i neurednu frizuru. Evo kako to rešava Anđelina Džoli – kosa prikačena pozadi uz dodatni volumen na vrhu i eto glamura.


CVEĆE U PODIGNUTOJ KOSI

Sitno sveže cveće u naizgled nemarno podignutoj kosi uneće dašak romantike u svaki događaj – evo kako to radi Dženifer Lorens


TRAKA U KRATKOJ KOSI

Imate sasvim kratku kosu? Nema mesta panici. Samo se ugledajte na Karu Delevin i vežite svilenu crnu traku u kosu.


PRAVA KRUNA OD CVEĆA

E ovo je prava kruna od cveća (manekenka sa Markizine revije). Ako ste se odlučili za cvetni venac, ili napravite onaj koji će stvarno da dominira ili sasvim odustanite.


TRAKA ZA KOSU OD DRAGOG KAMENJA

Frizura Diznijeve princeze – traka za kosu od dragog kamenja najotmeniji je način da dodate malo sjaja svadbenoj frizuri, onako kako to radi glumica Eli Fening.


UKRAS OD KLASJA

Predlog kreatorke Lore de Sagazen za sve mlade koje žele venčanje na selu – umesto cveća u kosu stavite neočekivani ukras od pšeničnog klasja pa ćete još bolje istaći sve lepote seoske idile.


NISKA PUNĐA

Klasično, otmeno, šik a tako jednostavno – manekenke Lele Rouz pokazale su da jednostavna niska punđa nikad neće izaći iz mode.

 


VLAŽNA KOSA

Tvorac najrazigranijih frizura na Instagramu, Alen Tomas Vud opet je našao dobitnu kombinaciju – vlažna kosa ukrašena bisernim ukosnicama različitih veličina i eto savršene frizure za mlade u venčanicama sirena kroja.


KRATKA MREŽICA

S povratkom kratke mrežice preko očiju u 2020, mrežica Hejli Boldvin sa Svarovski kristalima postala je omiljena inspiracija modernih mlada. 


PUNĐA NA STRANU

Opuštena niska punđa na strani i svetlucavi rajf Šarliz Teron tako su otmena kombinacija! Probajte istu frizuru i s tijarom. 


RAZBACANE ŠNALE I UKRASI

Brend Toga AW17 pokazao je da potpuno različitite šnale i ukrasi razbacani po ravnoj kosi mogu da izgledaju i te kako moderno i sveže. 

 


ŽENSTVENO ZAČEŠLJANA KOSA

Razdeljak na strani i ženstveno začešljana kosa, prikačena pozadi ukrasnim češljićima, u stilu ’80-ih i Ledi Di – nema greške.


HOLANDSKA PLETENICA

Široka holandska pletenica uvek izgleda elegantno – dodajte pokoji novi detalj, poput razdeljka na strani i ukrasnih češljića à laSimon Roha i imaćete hit frizuru za 2020.

 


SIRENA PLETENICA + BISERI

Dodajte sirena pletenici bisere različitih veličina i dobićete pravu svadbenu frizuru, koa onu viđenu na revijama brenda Andrew GN.


TRI NISKE BISERA

Unesite malo svežine u klasičnu visoku punđu onako kako je to uradio frizerski mag Alen Tomas Vud – dodajte ispod punđe tri niske bisera.


NISKA VISEĆA PUNĐA

Fina crna mašna na niskoj visećoj punđi u mrežici viđena na revijama brenda Roša donosi poslovni izgled spreda a klasičan šik pozadi. 

 


NOVA NISKA PUNĐA

Šanel predlaže novu verziju klasične niske punđe – celokupna kosa pokupljena u široku spiralu.


DVE RIBLJE KOSTI

Dve riblje kosti na vrhu glave à la Sijena Miler donose vam zanimljiv izgled bez trošenja sati i sati na podizanje kose. Još ako u pletenicu dodate sveže cveće ili trake dobićete svež svadbeni izgled.

 


NISKI KONJSKI REP

Brend Seen Around ima rešenje za opuštene mlade koje ne žele svadbenu halabuku – jednostavan i lak niski konjski rep neurednih krajeva.

 

 


RAZLIČITE UKOSNICE I ŠNALE

Različite ukosnice i šnale, poput onih koje je nosila glumica Alison Vilijams, izgledaju veličanstveno u podignutoj kosi s mnogo različitih tekstura.


ŠIROKE VOLUMINOZNE PLETENICE

Široke voluminozne pletenice su sjajne za venčanje. Upletite kosu od temena naniže, zatim što više izvucite krajeve da pletenica izgleda gušće, opušteno i divlje, kao što predlaže brend En Amur.

 


OZBILJNA ZAČEŠLJANA KOSA

Ozbiljna, začešljana frizura s razdeljkom na sredini, niskom punđom pozadi i dva raskošna ukrasa sa strane, kakvu je nosila glumica Kejt Bozvort, unose dah modernog u tradicionalnu nisku punđu s tijarom.


SITNI TALASI

Sitni talasi na venčanju kao oni posle raspletenih tankih kikica? Da, Dženi Pekam donela je ’80-e na modnu pistu frizurama s mnogo teksture ukrašenim tankim rajfom s biserima.

 


SAMO FENOM OSUŠENA KOSA

Brend Markiza pokazao je najlakši način da se napravi slatka svadbena frizura. Samo fenom osušite kosu, upredite krajeve i dodajte cvetne ukosnice. 

 


PLETENICA OKO CELE GLAVE

Učite od Kejt Bozvort kako da napravite pletenicu oko cele glave a da ne izgledate kao mlekarica.


Kristijan Dior • ZATEGNUTA JEDNOSTAVNOST

Kristijan Dior predlaže otmenu jednostavnost napred a visoku zategnutu pletenicu pozadi.


Povezani članci

25 frizura za mladu
12.09.2020.25 frizura za mladu

25 frizura koje će učiniti da na dan venčanja izgledate ženstveno, savremeno i elegantno.

Najlepše ideje za kratku kosu
18.02.2020.Najlepše ideje za kratku kosu

Nakon odabira venčanice dolazi i onaj, ne manje bitan  - odabir frizure za venčanje. Kakva frizura će istaći vašu venčanicu, naglašena ramena, otvorena leđa? Treba li obavezno imati neki aksesoar za kosu? Za mlade koje imaju kratku kosu, važno je da istaknu sve adute svog lica i da zablistaju sa pravom bojom kose, u skladu sa izborom venčanice i, naravno, šminkom. Precizno…

Povratak jednostavnosti, s detaljima iz šezdesetih. RAJFOFI!
05.02.2020.Povratak jednostavnosti, s detaljima iz šezdesetih. RAJFOFI!

Najnoviji trend je povratak rajfova za kosu: širokih i ručno rađenih od svile, kao i onih od čipke, koja pada sve do ramena.Za jednu mladu frizura je neodvojiva od venčanice i veoma je važno da s njom bude dobro uklopljena. Posle nekoliko „kraljevskih” sezona u kojima smo videli ukrase za kosu dostojne jedne princeze, koji se nose od jutra do kasno u noć, kao i masovni povratak…

5 koraka za što dužu kosu pre venčanja
04.10.2019.5 koraka za što dužu kosu pre venčanja

Svaka nevesta zamišlja sebe na dan venčanja – u balskoj haljini ili u neočekivanoj kombinaciji stilpva  boja. Lepa frizura je izuzetno važna, a danas je za to dovoljno malo planiranja i dodatne nege.1. Počnite što preKosa raste oko centimetar mesečno, pa izračunajte dužinu kose do velikog dana. Primenite ove metode na vreme, još pre veridbe.2. Vodite računa o proizvodima…

Riblja Kost
28.03.2017.Riblja Kost

Postoji puno varijacija na temu riblja kost frizure, ali jedno je sigurno- uvek izgleda otmeno, romantično i raskošno! Ovo je frizura koju definitivno treba da uzmete u obzir kao opciju za svoje venčanje!Ukoliko vam je budžet ograničen i ne želite da ga trošite na frizera, ovaj tekst će vam pomoći da same napravite super frizuru za pamćenje. Riblja kost je elegantna i super fleksibilna…

Nepretenciozni rep
19.04.2016.Nepretenciozni rep

Na revijama ove zime Dior ga asimetrično postavlja, tako da vam kosa nežno pada niz rame, dok je za ovo proleće Balmain predvideo uredni podignuti rep u stilu ratničke princeze. Ako odaberete ovu frizuru za venčanje, zamolite frizera da vam kosu ne krati u previše slojeva kako bi kraj repa delovao ravnije i time i bujnije.

Prava frizura
23.09.2015.Prava frizura

Blagi talasiAko želite da vaša lepa duga kosa slobodno leprša i blista u svom punom sjaju, prelomite je u blage ležerne talase od linije očiju naniže. Osim razdeljka na sredini, zanimljivo rešenje je i razdeljak ekstremno pomeren u jednu stranu, kojim se postiže interesantan romantični look.Niska punđaKao ultimativni simbol nežne ženstvenosti, niska punđa je ponovo u trendu! Na…

Podignute pletenice
20.08.2015.Podignute pletenice

Uz nju savršeno pristaju svi ukrasi za glavu- od cvetova do tjare. Ove sezone nosi se obavijena oko lica ili skupljena u punđu kalik na pupoljak cveta, kao na reviji Naeem Khan.

U Sigurnim Rukama do Savršene Frizure
04.02.2015.U Sigurnim Rukama do Savršene Frizure

U salonu Rusija, gospođe Valentine Prostran, u svakodnevnom radu se primenjuju najnovija  dostignuća u nezi i stilizovanju kose. Valentinina specijalnost je podignuta duga kosa- punđa, a svaka njena frizura je jedno malo umetničko delo. Znajući da je zdrava kosa ključni preduslov za kvalitetnu frizuru, u salonu Rusija veliku pažnju posvećuju nezi kose. Stručno osoblje će Vam preporučiti kombinaciju…

Haute Couture Trendovi
29.01.2015.Haute Couture Trendovi

Ultimativna beauty inovacija o kojoj je modni svet brujao protekle nedelje definitivno je veštački rep prikačen za kosu metalnom alkom. Ovo je sjajan predlog za mlade koje žele futuristički originalni look, ali ako ste raspoloženi za nešto malo romantičnije, pogledajte Valentinov predlog kružnih labavih pletenica sa umetnutim sitnim cvetićima. Uz ovako nežnu frizuru, šminkerka…

Beauty