Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Venčanja Venčanja
Najbolje od Poznatih iz 2014

Pogledajte deset najlepših beauty stilova koje su poznate ličnosti prošetale holivudskim crvenim tepihom u 2014. godini

Venčanja Venčanja
Neprolazna Pletenica

Ultimativni simbol prirodne ženske lepote, pletenica je oduvek bila jedan od favorita kada je reč o svadbenim frizurama za mladu!

DIY Cat Eye!

Gotovo svaka mlada izgleda ženstvenije i senzualnije uz malu "mačkastu" pomoć ajlajnera. Ovo je jedan od najpopularnijih make-up stilova, a u ovom članku saznajte i kako da ga postignete!

Cveće u Kosi

Možda vam ova ideja u startu zvuči malo kao kliše, ali ako na pravi način odaberete cvetove i adekvatno ih rasporedite u vašoj "cvetnoj kruni", izgledaćete izuzetno ženstveno i romantično!

Venčanja Venčanja
Top Frizure za Jesenje Venčanje

Od ležernih talasa do precizno prepletenog repa- ovo su neke od frizura sa catwalk-a za jesen koje možete primeniti za svoj svadbeni look!

Ruže u Kosi

Ruže u Kosi

Nova kolekcija brenda Dolce & Gabbana inspirisana je španskom koridom. Za beauty segment ovo je značilo božanstveno cveće u kosi i seksi tamnocrveni karmin!

Šarmantni rep

Šarmantni rep

Sve varijacije na temu konjskog repa su veliki trend ove sezone! Zato vam predlažemo da razmotrite ovu frizuru, ma koje dužine da vam je kosa.

Mačkasti Pogled

Mačkasti Pogled

U potrazi za savršenim beauty look-om za dan svog venčanja, inspirišite se trendovima sa catwalk-a za predstojeću jesen. Ovom prilikom predstavljamo vam make up izbor Donatelle Versace za Atelier Versace reviju koja je održana prošlog meseca u Parizu. Nepravazđeni majstor u svetu šminke Path McGrath sjajno je realizovala Donatelin zahtev za izgledom koji je moderan, grafički, aerodinamičan i zabavan. Path je fokus stavila na mačkaste oči u tamno-zelenoj boji prekrivenoj svetlucavim puderom. Maskaru je koristila samo na gornjim trepavicama, a ostatak lica ostavila je vrlo neutralnim, zadržavajući se samo na temeljnom toniranju, minimalnom rumenilu i prirodnim usnama. Ako vam se čini da je tamno-zelena senka prejaka za „stvarni život“, isprobajte ovaj mačkasti oblik sa drugim, blažim nijansama i ne zaboravite da će uz ovakav make-up najbolje ići kosa koja je pokupljena sa lica.

123456