Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Foto & Video Foto & Video
Savršeno Prirodna

Sasvim je očekivano da mlada nosi besprekornu, upadljivu šminku- i to je tako dosadno! Zato vam predlažemo da probate nešto malo drugačije...

Šarmantni rep

Šarmantni rep

Sve varijacije na temu konjskog repa su veliki trend ove sezone! Zato vam predlažemo da razmotrite ovu frizuru, ma koje dužine da vam je kosa.

Mačkasti Pogled

Mačkasti Pogled

U potrazi za savršenim beauty look-om za dan svog venčanja, inspirišite se trendovima sa catwalk-a za predstojeću jesen. Ovom prilikom predstavljamo vam make up izbor Donatelle Versace za Atelier Versace reviju koja je održana prošlog meseca u Parizu. Nepravazđeni majstor u svetu šminke Path McGrath sjajno je realizovala Donatelin zahtev za izgledom koji je moderan, grafički, aerodinamičan i zabavan. Path je fokus stavila na mačkaste oči u tamno-zelenoj boji prekrivenoj svetlucavim puderom. Maskaru je koristila samo na gornjim trepavicama, a ostatak lica ostavila je vrlo neutralnim, zadržavajući se samo na temeljnom toniranju, minimalnom rumenilu i prirodnim usnama. Ako vam se čini da je tamno-zelena senka prejaka za „stvarni život“, isprobajte ovaj mačkasti oblik sa drugim, blažim nijansama i ne zaboravite da će uz ovakav make-up najbolje ići kosa koja je pokupljena sa lica.

123456