Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Foto & Video Foto & Video
Niska punđa

U novom broju magazina Reci Da zumirali smo za vas najinteresantnije beauty trendove sa modnih pista. Jedan od njih svakako je i nisko vezana punđa koju vam predstavljamo danas!

Foto & Video Foto & Video
Make Up Tutorial

Celebrity šminkerka Zoe Taylor u ovom sjajnom videu uči nas kako da postignemo besprekoran glamurozni look koji podrazumeva lep svetlucavi ten, pravilno istaknute konture, moderne smoky oči i veselu boju usana.

Plave Oči

Od neboplavog ajlajnera inspirisanog geometrijom, do intenzivne plave senke nanešene u mačkastom obliku- pred vama je veseli beauty trend koji će učiniti vaš svadbeni look vedrijim i savremenijim!

Foto & Video Foto & Video
Najbolje od Poznatih iz 2014

Pogledajte deset najlepših beauty stilova koje su poznate ličnosti prošetale holivudskim crvenim tepihom u 2014. godini

Foto & Video Foto & Video
Zlatni Manikir

Možda ćete želeti da zlatna zasija samo u uglovima vaših noktiju, a možda se i odlučite za intenzivno zlatnu varijantu- u svakom slučaju zlatni manikir je sjajan beauty detalj za chic moderne mlade!

Foto & Video Foto & Video
Neprolazna Pletenica

Ultimativni simbol prirodne ženske lepote, pletenica je oduvek bila jedan od favorita kada je reč o svadbenim frizurama za mladu!

DIY Cat Eye!

Gotovo svaka mlada izgleda ženstvenije i senzualnije uz malu "mačkastu" pomoć ajlajnera. Ovo je jedan od najpopularnijih make-up stilova, a u ovom članku saznajte i kako da ga postignete!

Cveće u Kosi

Možda vam ova ideja u startu zvuči malo kao kliše, ali ako na pravi način odaberete cvetove i adekvatno ih rasporedite u vašoj "cvetnoj kruni", izgledaćete izuzetno ženstveno i romantično!

Foto & Video Foto & Video
Top Frizure za Jesenje Venčanje

Od ležernih talasa do precizno prepletenog repa- ovo su neke od frizura sa catwalk-a za jesen koje možete primeniti za svoj svadbeni look!

Ruže u Kosi

Ruže u Kosi

Nova kolekcija brenda Dolce & Gabbana inspirisana je španskom koridom. Za beauty segment ovo je značilo božanstveno cveće u kosi i seksi tamnocrveni karmin!

123456