Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Frizure za venčanje- duga kosa

Imate dugu kosu i uskoro će te se venčati? Kakvu frizuru odabrati?

Parfem za veliki dan

Ono što nas često vezuje za određene trenutke u životu jeste miris.

Venčanja Venčanja
Tri looka, tri inspiracije!

Prirodno, u stilu dive ili inspirisano Gatsby-em: saznajte kako da postignete tri najpopularnija beauty izgleda!

Venčanja Venčanja
Negovana Koža i Kosa iz Snova

Nekoliko nedelja pred venčanje, krajnje je vreme da se pobrinete za izgled svoje kože ukoliko ne želite da se stres i umor ogledaju na vašem licu. Takođe, ne zaboravite na kosu i nokte! Ovo su naši saveti:

U Sigurnim Rukama do Savršene Frizure

Izgled mlade nije potpun bez moderne i besprekorno nameštene frizure. Frizerski ekspert i majstor za punđe Valentina Prostran iz salona Rusija preporučuje frizerske trendove koji će obeležiti godinu pred nama

Venčanja Venčanja
Haute Couture Trendovi

Nakon osvrta na najinspirativnije kolekcije sa tek završene Haute Couture nedelje mode u Parizu, zumiramo beauty detalje vredne pažnje.

Venčanja Venčanja
Trik za Efekat Veštačkih Trepavica

Veštačke trepavice nisu za svakoga. Ako želite da izbegnete ovaj dodatak, ali i da postignete efekat gustih dugih trepavica, ovo je tekst za vas!

Venčanja Venčanja
Niska punđa

U novom broju magazina Reci Da zumirali smo za vas najinteresantnije beauty trendove sa modnih pista. Jedan od njih svakako je i nisko vezana punđa koju vam predstavljamo danas!

Venčanja Venčanja
Make Up Tutorial

Celebrity šminkerka Zoe Taylor u ovom sjajnom videu uči nas kako da postignemo besprekoran glamurozni look koji podrazumeva lep svetlucavi ten, pravilno istaknute konture, moderne smoky oči i veselu boju usana.

Plave Oči

Od neboplavog ajlajnera inspirisanog geometrijom, do intenzivne plave senke nanešene u mačkastom obliku- pred vama je veseli beauty trend koji će učiniti vaš svadbeni look vedrijim i savremenijim!

123456