Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Nepretenciozni rep

Skromni konjiski rep je dobar izbor ako želite da istaknete svoju lepotu - iako nije preterano upadljiv, on ipak ističe lice, vizuelno podiže jagodice i skreće pažnju na oči.

Lepota - Simbol negovane mlade

Svakoj budućoj mladi, prirodno, veoma je važno da na venčanju zablista. Porazgovarali smo sa doktorkom estetske i antiejdžing medicine Ioannom Batsialou, a ona nam je preporučila kako da se to najbolje postigne u nekoliko koraka.

"Nabacite" besprekoran osmeh

"Nabacite" besprekoran osmeh

Pored toga što će vaš stajling i kompletna organizacija venčanja biti savršeni, budite sigurni da su vaši zubi besprekorni i da će širok osmeh otkriti blistave i zdrave, snežno bele, ma, savršene zube!

Dodatni sjaj na zimski Make-up

Šljokice su uvek aktuelne u svečanim prilikama..

Prava frizura

Predstavljamo vam četiri trenda sa catwalka koji će učiniti da na dan venčanja izgledate ženstveno, savremeno i elegantno

Podignute pletenice

Nestvarni, anđeoski izgled mlade najbolje kreira podignuta pletenica.

Venčanja Venčanja
U centru paznje- Frizura

Divlje lokne, fini uvojci "Viktorijinih anđela", pletenice u boho stilu... Frizura je definitivno odraz karaktera i stila.

Venčanja Venčanja
Otkrivena lepota

Ne dozvolite da preterivanjem sakrijete svoju prirodnu lepotu. Neka šminka za venčanje bude usklađena kako biste zablistale i istakle ono najlepše na svom licu.

Venčanja Venčanja
Fenomenalne pletenice

Ako ste u potrazi za elegantnom frizurom koju nije teško napraviti, pogledajte neke od naših predloga koji će odgovarati svakoj mladoj

Ultimativni simbol nežne ženstvenosti

Kao ultimativni simbol nežne ženstvenosti, niska punđa je ponovo u modi!

123456