Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Riblja Kost

Riblja Kost

Postoji puno varijacija na temu riblja kost frizure, ali jedno je sigurno- uvek izgleda otmeno, romantično i raskošno! Ovo je frizura koju definitivno treba da uzmete u obzir kao opciju za svoje venčanje!

Dužina kose

Dužina kose

Kada je u pitanju stajling kose za venčanje, omiljeni trend i dalje je duga kosa, koja je zapravo postala svojevrsna konstanta u bridal modi.

Sjaj na usnama & mačkaste oči

Sjaj na usnama & mačkaste oči

Giorgio Armani, Rag & Bone, Nicole Miller i Narcisso Rodriguez na pistama su prikazali kako se eksperimentiše sa ajlajnerom...

Beauty trendovi

U sezoni koja je pred nama, na modnim revijama se izdvojilo nekoliko stilova šminkanja. Sigurni smo da će se jedan pokazati savršenim za vaše venčanje.

Dramatični ukrasi

Cvetne krune i dalje su veoma bitne u svetu bridal mode. Svidele su nam se one kakve je prikazala Theia, dok su Anne Barge i Marchesa kosu svojih modela ukrasili nakitom za kosu u obliku krupnih i sitnih cvetova. U svakom slučaju, fokus je na ukrasu, dok je kosa talasasta ili samo delom upletena u sitne pletenice.Houghton, poznat po svom boemskom pristupu bridal modi, za ovu godinu predviđa retro trake za glavu, čija je pozitivna strana to što…

Venčanja Venčanja
Uvojci & boho talasi

Na dan venčanja oltar je naša pista. zašto onda ne bismo prošetale neki trend sa modnih pisti širom sveta?Ove sezone nosi se uvijena kosa, a frizure kakve predlažemo za venčanje nije teško napraviti. Pogledajte samo ove ekstravagantne retro lokne kao iz četrdesetih ili blage boho talase. I ne zaboravite, talasi se ove sezone nose isključivo na sredini dužine!PODIGNUTE pleteniceNestvarni, anđeoski izgled mlade najbolje kreira podignuta pletenica. Uz nju savršeno pristaju svi ukrasi za glavu – od cvetova do tijare. Ove sezone nosi se obavijena oko lica ili skupljena u punđu nalik na pupoljak cveta, kao na reviji Naeem Khan.U potrazi ste za negom i dobrim šminkerom? Reci Da predloge možete pogledati  klikom na LEPOTA & NEGA.

City spa – probudite svoju lepotu

City spa – probudite svoju lepotu

Prijatan ambijent, vrhunska usluga, stručno osoblje i sve što je potrebno svakoj mladi da zablista pred svoj posebni dan!

Venčanja Venčanja
UMESTO KLASIČNE PUNĐE

Odbacite sve predrasude da nema boljeg rešenja za svadbu od punđe i prigrlite najnovije catwalk trendove. Za sezonu koja je pred nama stilisti su redizajnirali tradicionalne frizure, tako da su postale ležernije i nosivije nego ikada do sada!NONŠALANTNA VIZIJA KLASIKEKako Izabel Maran kaže, nonšalancija se mora negovati. Poluuvezana, dopola strukturisana, nedovršena punđa, u koju smo se zaljubili na njenoj reviji za zimu (kao i na revijama Diane von Furstenberg i Prade) dozvoljava vam da spreda izgledate veoma uredno, dok otpozadi kosi dajete dašak slobode. Za ovo, naravno, vlas mora da bude dovoljno hidrirana i blistava, nikako oštećenih krajeva.JEDNOSTAVNO UPLETENOZaboravite na francusku pletenicu i riblju kost – ove sezone obična pletenica vraća se na velika vrata. Lanvin na reviji za zimu 2015/16. predlaže njenu veoma jednostavnu verziju, dok joj Proenza Schouler i Public School daju zanimljiv obrt.NEPRETENCIOZNI REPSkromni konjski rep je dobar izbor ako želite da istaknete svoju lepotu – iako nije preterano upadljiv, on ipak ističe lice, vizuelno podiže jagodice i skreće pažnju na oči. Na revijama za ovu zimu Dior ga asimetrično postavlja, tako da vam koža nežno pada niz rame, dok je za proleće 2016. Balmain predvideo uredni podignuti rep u stilu ratničke princeze. Ako odaberete ovu frizuru za venčanje, zamolite frizera da vam kosu ne krati u previše slojeva kako bi kraj repa delovao ravnije i time i bujnije.

Venčanja Venčanja
Frizure sa modne piste

Predstavljamo vam različite trendove koji će učiniti da na svom venčanju izgledate sofisticirano, elegantno i trendy.

Ombre noir dekadencija

Da li ste se zapitali šta će vas na vaš venčani dan učini neodoljivima? Reč je o tajnom damskom oružju – ružu koji daje raskošnu boju i sjaj. Reč ruž dolazi od francuske riječi rouge, što znači crveno i zapravo sve do druge polovine dvadesetog veka, ruž je skoro uvek bio u crvenoj boji.Ove sezone vino se našlo na usnama, i to u svakom smislu. Lip stain postaje sve popularniji fenomen: Louis…

123456