Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

frizure

Od ležernih talasa do precizno prepletenog repa- ovo su neke od frizura sa catwalk-a za jesen koje možete primeniti za svoj svadbeni look!

25 frizura za mladu

25 frizura koje će učiniti da na dan venčanja izgledate ženstveno, savremeno i elegantno.

Venčanja Venčanja
Pripremite Celo Telo za Veliki Dan

Tretmani lica i kose, dijeta i dodatni fitnes treninzi su sigurno već na vašoj listi, ali obratite pažnju i na negu ovih „zapostavljenih“ delova tela.

Venčanja Venčanja
Savršeno Prirodna

Sasvim je očekivano da mlada nosi besprekornu, upadljivu šminku- i to je tako dosadno! Zato vam predlažemo da probate nešto malo drugačije...

Venčanja Venčanja
Najlepše ideje za kratku kosu

Imate kratku kosu i uskoro ćete se venčati? Kakvu frizuru da odaberete? Elegantna, moderna, romantična...ovo su naši predlozi!

Povratak jednostavnosti, s detaljima iz šezdesetih. RAJFOFI!

Najnoviji trend je povratak rajfova za kosu: širokih i ručno rađenih od svile, kao i onih od čipke, koja pada sve do ramena.Za jednu mladu frizura je neodvojiva od venčanice i veoma je važno da s njom bude dobro uklopljena. Posle nekoliko „kraljevskih” sezona u kojima smo videli ukrase za kosu dostojne jedne princeze, koji se nose od jutra do kasno u noć, kao i masovni povratak tijara, od onih s pravim dragim kamenjem do onih jednostavnije…

Pet vodećih trendova za svadbeni manikir

Predstoji vam venčanje i vreme je da razmišljate o svadbenom manikiru? S klasikom, naravno, nema greške (to su dokazale i Megan Markl i Prijanka Čopra), ali nova decenija donosi pregršt novih trendova koje valja iskoristiti. Neki od njih baš i nisu za mlade sa slabim srcem, ali je tu i dovoljno aduta koji će se uklopiti uz svaku nijansu one posebne haljine u životu svake žene.1. Malo drugačiji francuski manikirAko ste…

Venčanja Venčanja
Odbrojavanje je počelo

Da biste bile u top formi od glave do pete za svoj Savršeni dan, ubeležite na vreme u kalendar ove stavke.

Venčanja
Inspiracija za venčanje – najlepše frizure za 2020.

Možda će vam se učiniti da je to poslednja stavka na dugačkoj listi obaveza prilikom planiranja venčanja, ali frizuru zapravo birate kad i venčanicu. I nije ništa manje važna od bele haljine, te bi potrazi za onom pravom trebalo posvetiti malo više vremena.Bilo da razmišljate o ukosnicama s biserima, venčićima od svežeg cveća, zategnutim niskim punđama bez ukrasa ili talasima tipa „tek sam se probudila“ uz bogato ukrašen rajf, ova galerija će vas zasigurno inspirisati.

Venčanja Venčanja
Zlatni Manikir

Možda ćete želeti da zlatna zasija samo u uglovima vaših noktiju, a možda se i odlučite za intenzivno zlatnu varijantu- u svakom slučaju zlatni manikir je sjajan beauty detalj za chic moderne mlade!

123456