Aksesoar

Dragocenost u ruci

26.03.2015.

Prve dame ih redovno biraju kao aksesoar na oficijalnim ceremonijama a ništa manje ih ne nose ni holivudske starlete i vip ličnosti. One su zapravo mnogo više od modnog detalja, poslednjih 50 godina se nalaze u samom vrhu visoke mode istovremeno zadržavajući duh vanvremenske klasike.

Ekskluzivni primerci nalaze se u muzeju "Viktorija i Albert" u Londonu, Muzeju umetnosti u Los Anđelesu... što ih svrstava u red savremenih umetničkih dela.

Vrhunska izrada, maštovit dizajn, veliki broj detalja učinili su da brend postane sinonim za eleganciju, stil i sofisticiranost. Svaka torbica je besprekorne ručne izrade.

Osnovali su ga 1963. Mađarsko- Američka dizajnerka Judith Leiber i njen suprug Gerson želeći da pruže inovativan dizajn u kombinaciji sa najvišim nivoom kvaliteta ručne izrade u to vreme.

Kolekcije torbica, kao i naočara za sunce, parfema, kaiševa... spoj su neprolazne klasike i najnovijih modnih trendova.

Posebna kolekcija aksesoara inspirisana je venčanjima.

Torbice u retro stilu, modeli nalik onima koje su nosile naše bake, "kutijice" prekrivene kristalima, oblici inspirisani životinjskim svetom... Možete imati i torbicu i bidermajer u jednom - prekrivenu kristalima čitavom površinom, da je teško poverovati da je reč o modnom detalju ove vrste. Sudeći po prikazanim modelima za 2015, nameće se zaključak da torbicu možete dobiti u svakom mogućem obliku.

Aksesoar