Aksesoar

Veo, ukras za kosu, torbica, cipele, nakit, šešir... sve što je jednoj devojci potrebno da bi na dan venčanja izgledala besprekorno.

Venčanja Venčanja
Pepeljugina Staklena Cipelica

Koja mlada ne bi poželela čarobnu vilu koja će zamahnuti štapićem i stvoriti joj cipele iz snova za venčanje?

Venčanja Venčanja
Mali Veo

Mali kratki veo koji prekriva samo lice pravo je oličenje retro damske elegancije čijem šarmu retko šta može da parira.

Venčanja Venčanja
Crvene Cipelice

Postoji jedan mit u svetu venčanja koji glasi da mlada treba da nosi bele cipele na svom venčanju. Mi smo ovde da taj mit razbijemo i ukažemo na to koliko crvena boja cipela, kao savršen kontrast, upotpunjuje snežno belu venčanicu!

Nakit sa Catwalka

Uvek možete da se odlučite za klasičan, tradicionalni nakit za svoj svadbeni dan, ali mi vam predlažemo da ipak probate nešto osvežavajuće, neočekivano i trendi- pravo sa catwalka!

Venčanja Venčanja
Kako odabrati udobne cipele

Stručnjaci uvek savetuju da visoke potpetice kupujete ne samo na osnovu izgleda već i udobnosti. Ovo pravilo je posebno zlatno i važno prilikom izbora svadbenih cipela.

Venčanja Venčanja
Bele Cipele

Ako vam se čini da su bele cipele svadbeni kič ili da su već postale kliše, razmislite još jednom!

Venčanja Venčanja
Top Catwalk Cipele

Za mlade koje na svom venčanju žele da budu stylish, moderne i autentične izdvajamo fenomenalne cipele sa piste iz kolekcija top svetskih dizajnera za jesen/zimu 2014/15. Gledajte i uživajte!

Venčanja Venčanja
Čipkani Detalji

Čipka je oduvek bila ultimativni materijal za mladin outfit! Ova tendencija nema nameru da se u skorije vreme promeni, što nije iznenađujuće budući da pruža neprikosnoveni efekat romantićnosti i ženstvenosti!

Venčanja Venčanja
Ukrasi za Glavu

Ovo je ultimativni komad za postizanje efekta senzualnosti i romantičnog look-a! Nemojte zazirati od ukrasa za glavu- možda nisu uobičajeni u svakodnevnoj upotrebi, ali ni dan venčanja svakako nije uobičajena prilika!

Venčanja Venčanja
Bidermajer iz Snova!

Bidermajer je zaista element koji zaokružuje mladin izgled i unosi malo "drame" u celokupni utisak. Zato pažljivo odaberite ovaj detalj, drage dame!

123456