Aksesoar

Veo, ukras za kosu, torbica, cipele, nakit, šešir... sve što je jednoj devojci potrebno da bi na dan venčanja izgledala besprekorno.

Foto & Video Foto & Video
Crvene Cipelice

Postoji jedan mit u svetu venčanja koji glasi da mlada treba da nosi bele cipele na svom venčanju. Mi smo ovde da taj mit razbijemo i ukažemo na to koliko crvena boja cipela, kao savršen kontrast, upotpunjuje snežno belu venčanicu!

Foto & Video Foto & Video
Rumeno Roze

Učinite vaš svadbeni look nežnijim, romantičnijim i delikatnijim uz ženstveni puder-roze aksesoar!

Nakit sa Catwalka

Uvek možete da se odlučite za klasičan, tradicionalni nakit za svoj svadbeni dan, ali mi vam predlažemo da ipak probate nešto osvežavajuće, neočekivano i trendi- pravo sa catwalka!

Foto & Video Foto & Video
Kako odabrati udobne cipele

Stručnjaci uvek savetuju da visoke potpetice kupujete ne samo na osnovu izgleda već i udobnosti. Ovo pravilo je posebno zlatno i važno prilikom izbora svadbenih cipela.

Foto & Video Foto & Video
Bele Cipele

Ako vam se čini da su bele cipele svadbeni kič ili da su već postale kliše, razmislite još jednom!

Foto & Video Foto & Video
Top Catwalk Cipele

Za mlade koje na svom venčanju žele da budu stylish, moderne i autentične izdvajamo fenomenalne cipele sa piste iz kolekcija top svetskih dizajnera za jesen/zimu 2014/15. Gledajte i uživajte!

Foto & Video Foto & Video
Čipkani Detalji

Čipka je oduvek bila ultimativni materijal za mladin outfit! Ova tendencija nema nameru da se u skorije vreme promeni, što nije iznenađujuće budući da pruža neprikosnoveni efekat romantićnosti i ženstvenosti!

Foto & Video Foto & Video
Ukrasi za Glavu

Ovo je ultimativni komad za postizanje efekta senzualnosti i romantičnog look-a! Nemojte zazirati od ukrasa za glavu- možda nisu uobičajeni u svakodnevnoj upotrebi, ali ni dan venčanja svakako nije uobičajena prilika!

Foto & Video Foto & Video
Bidermajer iz Snova!

Bidermajer je zaista element koji zaokružuje mladin izgled i unosi malo "drame" u celokupni utisak. Zato pažljivo odaberite ovaj detalj, drage dame!

Foto & Video Foto & Video
Jenny Packham Nežni Detalji

Mlade koje tragaju za prefinjenim i romantičnim detaljima za svoj svadbeni izgled pronaći će sjajne komade za sebe u novoj kolekciji čuvene kreatorke.

123456