Aksesoar

Veo, ukras za kosu, torbica, cipele, nakit, šešir... sve što je jednoj devojci potrebno da bi na dan venčanja izgledala besprekorno.

Foto & Video Foto & Video
Savršene Emmy London cipele za buduće mlade

Ejmi Skarterfild, jedna od najpoznatijih britanskih dizajnerki cipela za mlade, plasirala je svoju novu kolekciju obuće za 2016.  Oduševljeni smo Emmy London modelima u prljavoj beloj i nežnim nijansama plave i sive, a posebno nas intrigiraju ornamenti koji su, kako dizajnerka kaže, zapravo u stilu geometrijskih ukrasa koji krase gvozdena vrata kakve je viđala na svojim putovanjima u Italiju.  Modeli će se naći u prodaji od januara 2016. godine po cenama od 400 funti naviše, a verujemo da će se kolekcija dobro prodavati budući da neke modele krase moderni detalji (poput pompona), a drugi su pak veoma udobni i casual (poput baletanki ili cipela sa platformom).

Foto & Video Foto & Video
Fenomenalni nakit Claire Pettibone za Trumpet and Horn

Romantični boho brend odeće za mlade Claire Pettibone ujedinio se sa brendom nakita Trumpet and Horn, inače inspirisanim starinskim dizajnom - a rezultat je kolekcija od 18 fenomenalnih vereničkih prstenova i burmi.

Marchesa nudi sve više modernim mladama

Godina 2015. definitivno je godina širenja za jedan od naših omiljenih brendova.

10 Savršenih ravnih cipelica

Venčanje je vaša zabava i naravno da je dozvoljeno da zaplačete, ali molimo vas, ne dozvolite da i vaša stopala plaču.

Najbolji aksesoar sa Met Gala 2015.

Met Gala događaj nije bez razloga dobio naziv “Oskar mode”! Filmski fanatici odbrojavaju do dodele Oskara svake godine, ljubitelji muzike sa nestrpljenjem očekuju Grammy, a ljubitelji mode u svojim kalendarima imaju zaokružen Met Gala.

Kraljevski nakit od Perlota

Poznati brend Perlota predstavio je novu kolekciju prstenja pod nazivom „Za Evu“.

Jimmy Choo za mlade

Za sve mlade koje na svom venčanju žele da budu stylish, moderne i autentične izdvajamo fenomenalne cipele Jimmy Choo za proleće/leto 2015.

Foto & Video Foto & Video
Pierre Hardy romantika

Postoji jedan mit o venčanju koji glasi da mlada treba da nosi bele cipele na venčanju.

Foto & Video Foto & Video
Kašika + viljuška

Nežno i suptilno, teško je prevazići delikatan, eteričan kvalitet ukrasa za glavu koji će vam obujmiti čelo kao što su ovi neprevaziđeni komadi koje je radio State of Grace.

Čuveni dizajneri nakita

Ono što svaki muškarac koji želi da usreći svoju izabranicu treba da zna, jeste da poklanjanje nakita nikada ne može biti greška.

123456