Aksesoar

Veo, ukras za kosu, torbica, cipele, nakit, šešir... sve što je jednoj devojci potrebno da bi na dan venčanja izgledala besprekorno.

Dragulji na cipelama

Trend cipela ukrašenih draguljima zaokružio je brend Jimmy Choo, koji u nedavno plasiranoj capsule kolekciji za 2017. ostavlja mogućnost personalizovanog ukrašavanja cipela i torbi dragim kamenjem.

Mociun jednostavna elegancija

Caitlin Mociun je svetska putnica i dizajnerka unikatnog finog nakita prepoznatljivog po jedinstvenim tirkiznim i dijamantskim kombinacijama...

Samantha Wills Bohemian Luxe

Samantha Wills Bohemian Luxe

Mlada australijska dizajnerka nakita za svega nekoliko godina stvorila je moćan i autentičan brend...

Najguglovaniji nakit na svetu

Novo istraživanje je otkrilo koji delovi luksuznog nakita dobijaju najveći broj mesečnih pretraga na Google-u.

SIGURNIM korakom U BRAK

Modni kreatori prikazuju svoje verzije belih cipela, a vama samo preostaje da se oslonite na njihovo nadahnuće i da se u njihovim modelima sigurnim korakom otisnete u brak.

Egzotična lepota boho-luksa

Egzotična lepota boho-luksa

Francuska dizajnerka Oreli Biderman pronalazi svoju „umetnost sreće“ u kreiranju boho-luks nakita koji je delikatan i poetičan.

Mistična zavodljivost zlatne menažerije

Mistična zavodljivost zlatne menažerije

Dizajnerka Kler Kar počela je da se zanima za obradu metala i dragog kamenja pre više od trideset godina...

Venčanja Venčanja
Lepršavost u slojevima

Da bi vaš stajling na dan venčanja bio upotpunjen, neophodan vam je pravi ogrtač. Najmoderniji su dugi, tanki svilenkasti ogrtači, ali za hladnije dane birajte kaputić punije teksture.Pronađite inspiraciju među aktuelnim modelima sa modne piste. 

Espadrile za venčanje?

Boho talas kao trend za venčanje ove letnje sezone obuhvata i obuću.  Espadrile se ponovo nose, a ove godine one su ukrašene delikatnom čipkom, engleskim vezom, trakicama i kamenčićima.  Pogledajte u galeriji naše omiljene bele letnje modele, idealne za venčanje.      

Venčanja Venčanja
Nakit Zahe Hadid za avangardne mlade

Zaha Hadid, dobitnica Prickerove nagrade za arhitekturu poznata po svojim neofuturističkim građevinama, upravo je predstavila fotografije svog najnovijeg rada.  Reč je o nakitu od srebra za koji mislimo da će biti vrlo zanimljiv ultramodernim mladama. Linija koja se sastoji od osam komada, koja uključuje prsten za dva prsta i uvrnutu manžetnu, premijerno će biti izložena na ovonedeljnom sajmu Baselworld u Švajcarskoj.  Kolekciju odlikuje stil koji se može primetiti na Hadidovim Wangjing Soho kulama u obliku kamena u Pekingu i predstojećoj stambenoj zgradi na Menhetnu.

123456