Aksesoar

Veo, ukras za kosu, torbica, cipele, nakit, šešir... sve što je jednoj devojci potrebno da bi na dan venčanja izgledala besprekorno.

Venčanja Venčanja
Rumeno Roze

Učinite vaš svadbeni look nežnijim, romantičnijim i delikatnijim uz ženstveni puder-roze aksesoar!

Ogrtač za mladu

Na modnim prikazano je obilje maštovitih opcija koje će vam pomoći da upotpunite svoju venčanicu pravim ogrtačem...

Venčanja Venčanja
Efekat: Veo

Sa velom i bez njega hajina ne može biti ista! Venčanica je divna, odlično vam stoji i ističe ono najlepše na vama, ali veo je tu da da “final touch”!

Venčanja Venčanja
Aksesoar za Final touch

Mladin aksesoar. Šlag na torti, poslednji “touch” koji zaokružuje perfektan stil mlade koja izgovara “da” čoveku svojih snova.

Mediteranski nakit svetskog sjaja

Amajlije, pitoni i zihernadle od dragog kamenja – u svetu dizajnerke nakita Ileane Makri različita iskustva, putovanja širom sveta i kulture stapaju se u kreativni nakit svetskog sjaja...

Kaleidoskopska fantazija

Svojim kompleksnim i uvek jedinstvenim dizajnom, koji je moderan a opet klasične lepote, nagrađivani juvelir Nak Armstrong pomera granice i zadivljuje nas svojom kreativnošću i svežim pristupom obradi dragog kamenja...

Retro nakit za holivudski glamur

Venčanica jeste ključni komad kome će svaka buduća mlada posvetiti najviše pažnje, ali nikako ne treba zanemariti značaj efekta koji nakit doprinosicelokupnom izgledu mlade.

Venčanja Venčanja
Moć šik detalja

Kada pričamo o izgledu mlade, u prvom planu je uvek sama venčanica, ali propratne detalje nikako ne treba zapostaviti, jer upravo oni će zaokružiti stilski pečat mladinog izgleda.

Nove forme

Spremite se da eksperimentišete sa neobičnim novim formama!

Venčanja Venčanja
Zbogom bele cipele

Navikli smo na svadbene cipele u beloj ili bež boji, jednostavne, elegantne i sa visinom pete koju mlada izabere. Međutim...

123456