Vodič za kupovinu

Aureus bend

Aureus bend
  • Aureus bend
Telefon

+381 65 84 83 284

Aureus je bend sa tradicijom od 17 godina koji će energičnom svirkom, kvalitetnim tonom, modernim scenskim i vizuelnim nastupom kao i dobro odabranim repertoarom Vašu svadbu, venčanje, žurku, rođendan, maturu ili bilo koju drugu zabavu učiniti nezaboravnom. Bend aktivno nastupa na mnogobrojnim partijima različitog tipa. Pored klubskih svirki, svadbi, matura, rođendana, tu su i gostovanja u mnogim televizijskim emisijama kao prateći bend poznatim estradnim ličnostima. Godine 2007. dolazi do saradnje sa Gocom Tržan, da bi nakon toga postali njen prateći bend i 2009. odsvirali njen solisticki koncert u Sava Centru.

Osnovni cilj Aureus benda je da se na vašem venčanju priušti što prijatnija atmosfera, kao i velika količina energije. Najviše pažnje poklanja ORIGINALNOJ interpretaciji i aranžmanima koji ih oslikavaju kao profesionalce kojima je dobra svirka i reakcija publike sve.

REPERTOAR benda je raznovrstan, od popularnih, svima poznatih stranih kompozicija, preko zabavne domaće, do narodne i starogradske muzike, uvek će se naći pesma za svačiji ukus. Energično izvođenje, uz kvalitetno ozvučenje, dopunjeno vizuelnim efektima, ključ je za dobru atmosferu na Vašim proslavama.

U zavisnosti od same prilike, ambijenta i raspoloženja publike pred kojom nastupaju, pažljivo su odabrali repertoar različitih muzičkih žanrova i izvođača.