Vodič za kupovinu

Hugo Boss

Hugo Boss
  • Hugo Boss
Adresa

Zmaj Jovina 18/Čika Ljubina 12, Beograd Prikaži mapu

Telefon

T: +381 11 2622 081 M: +381 60 8121 060

Vebsajt

www.movem.rs

HUGO BOSS je oduvek bio sinonim za prestiž, vanvremenski dizajn i visoki kvalitet. BOSS kolekcija nudi širok spektar modnih kombinacija za savršen izgled koji će zadovoljiti i najzahtevnijeg klijenta. Materijali u BOSS kolekcijama tradicionalno pripadaju kategoriji najkvalitetnijih. Poseban naglasak je na detaljima, kao i finalizaciji koja je često realizovana ručno. Propratni aksesoar poput dugmića za manžetne, kravata i igli za kravate, leptir mašni, svilenih maramica kao i setova za smoking, u BOSS kolekcijama predstavlja nezaobilazan modni i stilski detalj.

Za buduće mlade koje žele da izbegnu klasičnu belu venčanicu, a istovremeno ostave utisak nekoga ko suvereno vlada sopstvenim modnim stilom, BOSS Woman kolekcija u ponudi ima odela u belim i pastelnim tonovima, kao i haljine modernog kroja koje obično prate liniju tela, sa jako diskretnim ali efektnim detaljima.

Ukoliko želite da zakažete konsultaciju sa BOSS stručnim saradnikom, koji će vam pružiti savet i sugestiju pri odabiru savršene kombinacije za vaš najvažniji dan, kliknite ovde.