Vodič za kupovinu

Restoran Grand Ada

Restoran Grand Ada
  • Restoran Grand Ada
Adresa

Obrenovacki drum 17 Ada Ciganlija Prikaži mapu

Telefon

+381637510708 +381113557337

Restoran Grand Ada je smesten u najlepšem delu Ade Ciganlije (na Makiškoj strani). Jedna od najlepših sala, pogodna za sve vrste organizovanja poslovnih, svadbenih i rođendanskih ručkova, koktela, prezentacija, proslava godišnjica, firmi, matura...

Pored klimatizovane sale u sklopu restorana je i prelepa bašta. Kapacitet sale je 450 mesta. Takođe, poseduju i veliki parking sa preko 300 parking mesta za sve Vaše zvanice sa video nadzorom i obezbeđenjem.
Sala Restorana Grand Ada je opremljena i vrhunskom profesionalnom rasvetom, poseduje video nadzor, plazma televizor i kožne stolice sa belim navlakama i okrugle banket stolove. U sklopu restorana nalazi se i mladenački apartman, kao i jos 7 apartmana za smeštaj gostiju.
Osoblje restorana čine pre svega profesionalni i ljubazni kuvari, konobari i menadžeri koji se brinu o svim detaljima u toku Vaše svečanosti.
Za njih je organizacija svih vrsta proslava pravo zadovoljstvo. Potrudiće se da zadovolje sve standarde i ispuniće sve Vaše želje.
Bilo da je velika ili mala, Vaša proslava je dobrodošla u Restoran Grand Ada, u vidu kreativnog izazova da se obezbedi maštoviti meni, personalizovana usluga i atmosfera koja slavi Vašu ljubav.