Vodič za kupovinu

Radison Collection Hotel

Radison Collection Hotel
  • Radison Collection Hotel
Adresa

Bulevar Vojvode Mišića 15, Beograd Prikaži mapu

Telefon

+381116357357 +381116357570

VENČANJE SNOVA U HOTELU RADISSON COLLECTION

Nešto staro, nešto novo, nešto plavo...

Svaka ljubavna priča počinje na poseban i romantičan način. Radisson Collection Hotel je tu da Vaše venčanje bude kao i Vaša ljubavna priča, posebno.

Proslavite najvažniji dan u jednom od najnovijih prostora u Beogradu sa jedinstvenim istorijskim dizajnom!

Prvi dizajn hotel u internacionalnom lancu u gradu, Radisson Collection Hotel, delo je prestižnog dizajn studia Graft iz Berlina. Svoje posetioce osvaja jedinstvenom pričom, koja kroz mešavinu autentičnog nasleđa 19. veka i industrijskog šika oživljava duh starog mlina, Beograda i njegovih reka. 

Radisson Collection je predstavio jedinstven koncept, nastao iz želje da budućim mladencima pored ekskluzivnog prostora, na jednom mestu omogući visok standard profesionalne usluge, najfiniji izbor hrane i pića, kao i kompletnu podršku i pogodnosti neophodne za organizaciju savršenog venčanja.

Priredite koktel prijem ili ceremoniju na hotelskom trgu pod otvorenim nebom, ugostite zvanice u velikoj sali (sa direktinim izlazom na trg), napravite intimni party u Executive Lounge-u ili restoranu autentičnog stila - OMB Larder + Lounge…Za šta god da se odlučite budite sigurni da će tim hotela prirediti jedinstveno iskustvo i nezaboravan dan za pamćenje.

Radisson Collection Hotel svojim mladencima poklanja noćenje u Mladenačkom apartmanu za prvu bračnu noć, mladenački doručak (za 10 ljudi), kao i medeni mesec za pamćenje – vikend u nekom od Radisson Collection hotela u Evropi.