Vodič za kupovinu

Grand Hotel & Spa

Grand Hotel & Spa
  • Grand Hotel & Spa
Telefon

+381 11 655 7585

Vebsajt

mkresort.com

Reci DA na krovu Srbije

Zamislili ste venčanje kao putovanje iz bajke, na koje ćete povesti svoje najdraže? U zamenu za uzavreli gradski ritam, rado biste izabrali mirno planinsko okruženje? Tome biste pridodali malo senzacije i izgovorili sudbonosno „da“ na otvorenom, u ambijentu sa belim baldahinima i cvetnom dekoracijom u harmoniji sa prirodom, dok se odabrana melodija meša za zvucima prirode? Savršena elegancija i mogućnost nezaboravne i nesputane zabave istovremeno...zašto da ne? 

Idealna destinacija za vas nije tako daleko kao što ste mislili. Na samo 290 km od Beograda, pronaćićete sve o čemu ste maštali. Kopaonik, „krov Srbije“ je nesumnjivo i jedna od najlepših planinskih destinacija u regionu, sa neverovatnih 200 sunčanih dana godišnje. Prelepo prirodno okruženje u kombinaciji sa luksuzom koji sa sobom nosi Grand Hotel & Spa, ispuniće sva vaša očekivanja. Hotel se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, a gostima je omogućen vrhunski komfor u 170 soba i apartmana. Spa & Wellness centarna 1800 m² opremljen po uzoru na svetske spa centre, nekoliko barova i restorana, kuglana, fitness, squash i stoni tenis, beauty salon i Kids club, samo su deo sadržaja koje hotel pruža svojim gostima.

Na samom početku vašeg wedding vikenda dočekaće vas barbique na otvorenom, šarmantna dobrodošlica za sve goste umorne od puta i napornih priprema za proslavu vašeg najvažnijeg dana. A dok se vi opuštate omamljeni planinskim vazduhom, organizatori će vredno raditi na pripremi vaše warm up zabave pored bazena, kako zatvorenog tako i onog pod vedrim nebom.

Naša preporuka je da sudbonosno „da“ izgovorite na Pančićevom vrhu, a svi oni koji vas u tome budu sledili uživaće u nezaboravnoj vožnji žičarom. O pogledu se nema šta puno reći ni napisati; priroda koja oduzima dah i poziva na večnost i iskonske vrednosti, sve na čemu se temelji sreća budućih supružnika. Mogućnosti koje prirodno okruženje nudi su razne, na vama je da izaberete ono što odgovara vašem temperamentu i potrebama. Jahanje konja, mladenački let paraglajdingom, romantična šetnja ili vožnja planinskih bicikala, vožnja bobom na šinama, samo su neke od opcija dustupne u okviru ponude za mladence. Mlada i njema kuma uživaju tretman kraljice – poseban kutak za pripreme, masažu i ostale spa sadržaje. Mladenci uživaju u jednom od premium apartmana i čarima Spa villa sobe sa privatnom saunom i jacuzzijem, uz šampanjac i voće. Za samu proslavu mogu se opredeliti za neki od specijalno kreiranih svečanih menija a ostatak prepustiti organizatorima koji će se pobrinuti za realizaciju svih detalja savršenog plana.