Vodič za kupovinu

Think & Travel

Think & Travel
  • Think & Travel
Adresa

Čubrina 5, Beograd,

Telefon

+381112187771 +381114041958 +381114075381

Došao je i taj dan kada bračno putovanje postaje savršen start vašeg zajedničkog života. Čuveni medeni mesec bi uz to trebalo da bude nezaboravno i romantično putovanje; međutim, pitanje je, kuda otputovati kada je ovaj povod u pitanju?

Sanjate o savršenoj bračnoj noći i onih par njih nakon nje, negde daleko, na nekoj romantičnoj destinaciji uz dašak intime, luksuza i egzotike?  Agencija Think & Travel sa svojim stručnim timom pomoćiće vam pri odabiru kako destinacije tako i smeštaja i prevoza  i posvetiti se vašim željama i zahtevima do najsitnijih detalja kako bi vaše putovanje nadmašilo čak i Vaše snove!

Think & Travel je mala turistička agencija sa velikim znanjem i stavom da su samo realan savet, realna ponuda i realno iskustvo vredni vaše pažnje , vremena i novca. Zato ćete na njihovom sajtu pronaći korisne informacije za najrazličitije destinacije, pregršt inspiracije, mogućnost samostalne pretrage i rezervacije i odabrane preporuke za putovanja koja su samo neki od primera onoga što mogu da vam ponude. Ako ih izazovete svojim željama i interesovanjima, otkriće vam još mnogo toga. Zamislite. Think&Travel će osmisliti & učiniti sve realnim.

ZAŠTO THINK & TRAVEL?

Zato što znaju i vole svoj posao.

Svakom putniku i zahtevu pristupaju sa puno pažnje, uvek sa ciljem da prevaziđu vaša očekivanja ali ne i vaš budžet.

Zato što veruju da je svaki klijent poseban.

Za njih je izazov da vas upoznaju i kreiraju putovanje po meri vaših želja i mogućnosti čak i ako još uvek niste odabrali destinaciju.

Zato što su sposobni da realizujemo najrazličitije zahteve.

Intimni beg , porodična avantura , ili zahtevno biznis putovanje - testirajte njihovo znanje, brzinu i maštu, jer tu su najbolji.

Zato što su precizni i otvoreni.

Za Think & Travel vaše putovanje počinje od trenutka kada poželite da im se obratite.

Pravom i pravovremenom informacijom učiniće da vaše planiranje puta bude udobno koliko i sam put.

Zato što imaju visoke standarde, njihovi brojni partneri su svetski renomirani operateri kao sto su DerTour, Meiers, AirTours, TUI, Neckermann,  ITS i drugi koji garantuju vrhunski kvalitet i sigurnost.