Vodič za kupovinu

Limuzine Krunić

Limuzine Krunić
  • Limuzine Krunić
Telefon

+381641191933 +381655585877

Otmen prevoz u Limuzinama Krunić

Limuzina koja dovozi mladence na venčanje prosto je nezaobilazna, a ako posle proslave idete na medeni mesec, nemojte zaboraviti da je rezervišete i za prevoz do aerodroma.

Limuzine Krunic bave se iznajmljivanje luksuznih vozila za najvažnije proslave. Elegantano, sofisticirano i urbano venčanje uz neko od šest auta učiniće da se kao mladenci osetite kako vam i dolikuje, glamurozno i svečano ispred vaših zvanica koje vas očekuju na mestu proslave.

Ako vam je teško da se odlučite, malo ćemo vam pomoći glavnim atributima ovih lepotana.

- Cadillac Northstar ( limuzina ) 11 metara duga za 9 osoba + vozač i suvozač, ( bela boja ) unutrašnjost jako luksuzna i raskošna, dva bara sa pićem, dva frizidera ( viski, šampanjac, bezalkoholna pica itd... ) klima, televizor, telefon, muzika, zvezdano nebo...  Sedišta su u obliku leptirovih krila.

- Lincoln Town Car ( limuzina ) 9 metara duga za 7 osoba + vozač i suvozač, ( bela boja ). Vozilo poseduje ugaonu garnituru za sedenje crveno-bele boje. Bar sa pićem, klima, muzika, tv, dva frižidera, zvezdano nebo... 

- Oldsmobile Delta Royale 88 iz 1975.godine ( veliki beli kabriolet ) bela metalik perla. Sedišta su izrađena od prirodne bele kože. Vozilo je jako udobno, pa je pogodno i za duža putovanja. Po potrebi krov može da se zatvori.

- Jaguar SS100 iz 1937. godine ( metalik crveni kabriolet ) jako interesantan auto za mladence koji vole nešto sasvim nesvakidašnje. Izuzetno luksuzan i popularan auto.

- Honda Pilot ( americki džip ) siva metalik boja za 8 osoba. Koža, klima, muzika, jako luksuzan.

- Peugeot 407sw boja metalik trula višnja, sa panoramskim krovom, konforan prostor za sedenje za 5 osoba...

Dovezite se na svoje venčanje, punoletstvo, krstenje, rođendan, momačko ili devojačko veče sa stilom, otmeno u limuzini Krunić. Rezervišite na vreme!